Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Ce părere aveți de serviciul Tonuri de așteptare?

Ce părere aveți de serviciul Tonuri de așteptare?
De ce nu sunt adăugate mai multe tonuri? Au rămas aceleași de câțiva ani. A uitat Orange de acest serviciu? De ce meniul de la 1343 e atât de greoi și alambicat? E imposibil meniul acela, parcă e făcut special să vrei să termini cu această opțiune.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Măi, e cool sa auzi o melodie cand suni pe cineva. Mie mi-a placut si imi place melodia lui Orange cand te pune in asteptare. Nr. meu de telefon este unul public si spune oarecum ceva despre detinator cand auzi preferintele muzicale ale lui: e șmecher,e tare,e in trend,e e e :)) Intradevar, serviciul nu e foarte popular desi nu e foarte scump,parca vreo 25 de centi pe luna,o nimica toata pe langa suta de euro care se duce pe abonamentele (si ratele :)) ) Orange. Acum cred ca e la latitudinea fiecaruia ce si cum ii place. Probabil eu sunt mai țacanit așa daca sunt singurul de pe comunitate (in afara de inca un coleg) care a folosit asa ceva :))

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

de foarte mult timp (ani, deja) aştept să fie adăugată cel puţin una dintre sugestiile mele. Mi s-a spus că vor fi transmise mai departe sugestiile mele şi aşa au rămas...
Bee Gees - Night Fever, sau You Should be Dancing, tot de la ei. Chiar nu se poate face nimic? :(

@georgemar918, sugestiile voastre, ale clienților, sunt trimise mai departe la departamentul de marketing și se ține cont de ele. Condiția de implementare este ca melodiile cerute să fie oferite de casele de discuri cu care avem contract.

Orice sugestie este binevenită :).
Așa cum spuneam, ea va fi transmisă departamentului de marketing si casei sau caselor de discuri cu care există colaborare la momentul respectiv.

Bun. Dacă aici e un loc bun de sugestii fac o listă. Sper şi eu ca măcar unul din aceste cântece să aibă eticheta unei case de discuri cu care aveţi contract.
Mgmt - Electric Feel
Dire Straits - Money for nothing
Blow - Fall in deep (Moi Je Remix)
Earth Wind and Fire - Let's Groove
Bee Gees - Night Fever
Tame Impala - The moment
Tame Impala - Beverly Laurel (Lonerism deluxe version)
Todd Terje - Inspector Norse

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!