Întrebare cu răspuns(uri)

Exista desfasurator pentru apelurile primite?

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca pot sa scot desfasuratorul cu apelurile primite. Mentionez ca sunt titular de contract.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Nu se poate scoate din My Orange desfășurătorul cu apelurile primite, însă le poți vedea în telefon și pe poți printa ulterior.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Am căutat și pe Forumul Softpedia și nu există așa ceva.

https://forum.softpedia.com/topic/795770-desfasurator-apeluri-primite/

Nu cred să ai nici această posibilitate (la operator). Din câte știu eu, doar Parchetul și alte instituții (gen Poliție) pot cere așa ceva. S-ar încălca și regulamentul GDPR. Îmi pare rău!

Nu are cum sa apara in desfasuratorul tau ce apeluri au facut alti clienti.. e ca si cum cineva ar da lista cu apelurile efectuate de tine unui străin.. nu te-ar deranja?
În desfasuratorul tau apar doar apelurile inițiate de tine... nu primite.

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Update ... Am făcut un prinț screen cu o parte din apelurile făcute de mine, care îmi apar in contul meu.. după cum vezi, toate sunt apeluri inițiate de mine. Cele pe care le-am primit, nu apar. Iar dacă soliciți asta unui consultant, vei fi refuzată. Doar daca se depune o plângere penală și exista o hotărâre judecătorească se pot accesa conversațiile telefonice primite.

Mi se pare normal să ți se dea lista cu apelurile inițiate de tine și NU cele primite. Nu văd logica unui asemenea desfășurător al apelurilor primite. Pentru ce îți trebuie?

Tu esti titularul, dar nu folosesti tu telefonul si vrei sa afli cine ti-a sunat sotul sau copilul, din cate deduc eu. Am o veste trista: nu poti primi lista cu apeluri/mesaje primite, ci doar cu cele date. Nu ai alta solutie decat sa te uiti direct in telefon, daca nu e sters istoricul, dar nu stiu cat de corect/legal e, chiar daca tu esti titulara abonamentului.

Sunt unele aplicatii,cam scumpe intradevar,care pot urmari activitatea unui telefon,cu conditia ca aceasta sa fie instalata si pe telefonul țintă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!