Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Retele Wifi Otopeni

Buna ziua, am vazut ca in Otopeni exista retele Wifi de la Orange insa toate au parola, exista vreo metoda de a ma conecta la ele ? N.am idee unde sa intreb de parola. Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Razvan, din cate inteleg eu, nu e obligatoriu sa ai unul dintre device-urile din lista de device-uri Passpoint. Si, daca exista pe device-uri precum iPhone 5 si Samsung Galaxy S4/S5...cred ca exista si pe ceva mai nou de atat. :)) Cat despre EAP-SIM cu siguranta nu e o chestie noua.

Pot sa-ti confirm ca exista si pe device-uri precum Samsung Galaxy S4 (Android 5.0.1), Moto M (Android 7), Moto One Action (Android 9), si probabil si Huawei. Nu vad de ce nu. Din cate stiu eu, e o chestie built-in in Android. Doar ca la noi nu prea s-a folosit pana acum. Si nu vad de ce ar fi scos-o Huawei de pe device-urile lor. Deci, cel mai probabil merge si la tine.

Verifica in setarile telefonului daca la Wifi -> Add Wifi Network ai la Security optiunea "802.1x EAP" iar la EAP Method optiunile "SIM" sau "AKA". Daca ai, telefonul tau ar trebui sa fie compatibil.

Personal inca nu am testat serviciul, dar cu prima ocazie o voi face si va anunt cum a mers. :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Și în mijloacele de transport din Cluj exista internet gratis de la Orange, dar are o oarecare parola, la care se adaugă și faptul că trebuie să te înregistrezi cu adresa de mail, iar apoi primești accept de navigare vreo 30 de minute... S-ar putea sa fie parolat, si sa îți ceara să te loghezi și cu adresa de mail...!

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Pentru cine nu prea are trafic in abonament sau nu vrea pur si simplu sa il consume ,aceste zone free internet oferite de Orange chiar sunt de mare ajutor. Mai sunt operatori care ofera asa ceva?

Ascary, da, Digi. :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@Ascary - si UPC are UPC Wi-Free, de fapt modem-urile puse la dispozitie de ei au reteaua privata si o a doua retea publica, folosita pentru Wi-Free

@RazvanMM Nu stiu cum e la Otopeni, dar am mai intalnit anii trecuti solutii asemanatoare de la Orange pe stadion sau la Sala Sporturilor, dar ca si la hoteluri, trebuia sa accesezi un link si sa faci ce era trecut acolo pentru a te conecta

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!