Întrebare cu răspuns(uri)

La ce se referă noul serviciu Number Share?

Ieri, odată cu lansarea 5g-ului, a fost introdus și acest serviciu. Știți mai exact la ce se referă? Mulțumesc!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Serviciul Number share permite conectarea mai multor dispozitive pe același număr de telefon. Serviciul se poate activa pe maximum 4 dispozitive secundare - smartwatch, tableta sau chiar pe un al doilea smartphone.

Serviciul este destinat utilizării sale prin intermediul unui telefon mobil (dispozitivul principal) și al altor dispozitive (ex. smartwatch) drept dispozitive secundare. Atunci când un apel este efectuat sau un mesaj text este trimis de pe un dispozitiv secundar, destinatarului îi este afișat numărul principal.
Poti afla mai multe aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/, inclusiv despre pasii de activare si compatibilitati.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (13)

Da (36)

73%

36 membri au votat cu DA

13 membri au votat cu NU

73% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 5 din 5

Salut Milanovici,ar trebui sa incerci de mai multe ori procedura. Multi posesori de applewach au reusit dupa repetate ori. A durat chiar zile pana au reusit sa activeze serviciul.
.

Eu am fost cu Samsung Activ2 in in luna iunie 2020 la magazin Orange sa activez serviciul pe abonament de persoana juridica. Nu a fost nici o problema in sensul asta. Doar ca a durat activarea 20 minute pentru ca domnisoara nu mai activase decat Apple si dupa instructiunile pe care le avea listate nu functiona. Dupa ce a dat telefon , pe rand la tot staful tehnic de la Bucuresti si-a dat seama ca trebuie sa se descurce singura si dupa inca 10 minute a reusit. Merg mult la surfing si am mereu telefonul la mana in apa. EXCELENT serviciul, nu inteleg de ce la atata timp de la lansare sunt probleme. La inceput timp de 6 luni este perioada de testare si apoi 2 euro/ luna.

Salut. Si eu am un watch se din sua, cu cellular, si pare ca nu merge. Aici colegii spun ca au reusit dar mie pe tel si ceas imi arata ca nu e compatibil cu locatia mea. Ma puteti ajuta va rog?

Salut Pai,ai incercat metoda colegului @dumitrescu?
"FEEDBACK-ul FINAL este POZITIV.

NUMBER SHARE de la Orange poate fi folosit cu ORICE APPLE WATCH COMPATIBIL (GPS + Cellular), ACHIZIȚIONAT de ORIUNDE în lume (atenție la China, totuși).
Trebuie doar sa faceți în prealabil update la iOS 13.3, respectiv la WatchOS 6.1.1, apoi urmați instrucțiunile de pe portalul Orange. Merge perfect. Limitări: nu merge SMS clasic, nici notificări WhatsApp. Tehnologia este încă tânăra."

Da, am citit tot, stiam raspunsul lui.

Practic nu a descris nici o metoda. El a spus sa ai ios 13.x ai watch os 6.x dar acum deja avem 14.x si 7.x. Iar pe portal spun sa intri in cont si sa urmaresti pasii, nici macar nu poti pentru ca atunci cand intri in app spune ca nu e compatibila cu zona noastra. De aceea intrebam sa aflu care sunt pasii exacti. Multumesc

A fost achiziționat la liber? Pentru ca din cate știu in SUA, si telefoanele si ceasurile se pot achiziționa cu abonament! Sa nu fie blocat, de asta te întreb !

Salut. A fost achizitionat la liber, personale de catre mine, din apple store. Nu e prima data cand fac asta dar e prima data cand iau “teapa” asta pt ca nu m am gandit vreodata ca nu va merge.

Ionutb tu cred ca ai spus ca ai reusit.

Multumesc

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!