Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce postează tinerii pe internet?

Salut tuturor!

 

Toți știm că adolescenții își petrec cea mai mare parte a timpului în online pe rețelele sociale postând fotografii, filmulețe, statusuri etc. Asta înseamnă că ei le produc și le distribuie, însă accesul la acest conținut devine public odată ce sunt postate. 

Fii alături de ei la fiecare pas și află mai multe despre cum te poți asigura ca sunt în siguranță pe net: oran.ge/PentruMaine

 

Voi obișnuiți să verificați ce postează copiii voștri pe rețelele de socializare?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Nu am copii inca, dar ce vad la tinerii pe care ii cunosc sau ii vad pe strada, acestia stau foarte mult cu telefoanele in mana si pe langa faptul ca vorbesc foarte mult pe aplicatiile de messenger, isi fac si foarte multe poze cu ei in diferite ipostaze pe care le incarca pe retelele de socializare! Practic isi expun destul de mult viata pe aceste retele pentru a se lauza si pentru a strange cat mai multe inimioare sau like-uri.

Copiii mei nu au conturi pe rețelele sociale (au 8 și 11 ani), însă le permit să folosească contul meu de Instagram pentru a fi cât de cât în trend cu colegii lor. De pe contul meu de Instagram au voie să dea follow la orice, dar nu au voie să posteze nimic .
În principial urmăresc conturile unor "influence - ri" cum ar fi 5gang, imdianac, Andra Gogan (cam aceștia sunt cei care postează cel mai mult și pe care i-am reținut eu)
În schimb sunt și colegi de vârsta fetiței celei mari (11 ani) si care au conturi pe Instagram și Facebook. Postează tot felul de nimicuri... Ce mănâncă, când se trezesc, când merg / sunt la școală... Lucruri fără însemnătate aparent și destul de banale, uneori ridicole. Am observat că încearcă să imite în mare parte postările celor pe care îi urmăresc

Nici adulții nu sunt mereu atenți la ce posteaza online.. Ca sa-i înveți pe ceilalți trebuie întâi să te gândești bine la activitatea ta online..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!