Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Niciun giga nu se pierde. O nouă ofertă prepay?

Niciun giga nu se pierde

Toamna asta primești 50 GB bonus la activarea unei opțiuni PrePay de minimum 5 euro credit. Oferă o parte din netul neconsumat școlilor din mediul rural prin aplicația My Orange și primești până la 60 de zile de extra valabilitate pentru bonusul rămas. La fiecare 1000 GB oferiți, Orange va echipa câte o școală din mediul rural cu abonamente de internet nelimitat și routere wireless. Cum vi se pare?
https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

Waw, au crescut iar cantitatea de net la opțiunile prepay de 5 euro. Mi se pare tare interesant și latura educațională din acest proiect, însă nu ar trebui sa fie condiționat de bonusul neconsumat.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (2)

40%

2 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

40% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

@Romeo, felicitări!
Din păcate, eu personal, nu folosesc niciun prepay. Altfel, era foarte simplu. Oricum, e foarte frumos gestul tău!

@Romeo, mai exact, cum ai donat? Și eu am o cartela cu peste 50 de gb, care vor expira peste câteva zile. Am tot căutat in contul meu, sa văd un buton cu ajutorul căruia da donez, dar nu am găsit. Ma ajuți, te rog?

Tina
Tina

Tina

User level
Nivel
3
3260 / 5000
puncte
Custom field 2
Tina

Pentru a dona internet trebuie ca pe cont sa ai o optiune prepay de minim 5 euro credit activata dupa data de 4 septembrie. Daca cei 50 GB despre care mentionezi tu sunt dintr-o promotie anterioara, nu se pot dona.

Si nu se pot dona toti dintr-o singura operatiune. Poti dona pachete de cate 2 GB, 5 GB sau 10 GB.

Pentru dona, urmeaza link-ul https://www.orange.ro/myaccount/reshape/recharge/ofera-net

Aceasta "oferte" este valabila doar la prepay? De ce nu si la abonamente!? intreb intrucat sunt sigur ca putini clienti reusesc sa consume tot internetul pe care il au in contract. Eu personal as dona absolut tot internetul pe care il am in abonament si pe care nu am apucat sa-l consum!

Valabil doar pe platfroma prepay.

De ce nu si la abonament? Doar operatorul poate sa-ti raspunda la intrebarea asta. Operatorul este singurul care stabileste propria strategia de marketing.

Mulțumesc, FaraUnId! Deci, acesta era misterul. Se poate dona, exclusiv pe platforma și nu in aplicație. Având aplicația descărcată, accesez foarte rar platforma. Nu eram la curent. Netul este din oferă actuala, nu din cea veche, deci pot sa donez. Încă o data, mulțumesc!

Tina
Tina

Tina

User level
Nivel
3
3260 / 5000
puncte
Custom field 2
Tina

Se poate dona și din aplicația My Orange. Inițiativa e bună, însă era bine să se fi putut dona și din bonusul anterior datei de 4 septembrie.

Mai tineti minte cand se stransesera vreo 7TB din donatii? Stiti cati s-au strans acum? Peste 130TB!!

Si da, intr-un final mi s-a facut si mie update la optiune si am reusit sa donez si eu de cateva ori pana acum.

Inca o data, felicitari Orange pentru initiativa.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Mi se pare o idee bună. Așa vor benificia cât mai mulți copii să se adapteze cu tehnologia. Vor fi mai informați și bucuria lor va fi mai mare. Ei sunt viitorul nostru și al întregii națiuni .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!