Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Niciun giga nu se pierde. O nouă ofertă prepay?

Niciun giga nu se pierde

Toamna asta primești 50 GB bonus la activarea unei opțiuni PrePay de minimum 5 euro credit. Oferă o parte din netul neconsumat școlilor din mediul rural prin aplicația My Orange și primești până la 60 de zile de extra valabilitate pentru bonusul rămas. La fiecare 1000 GB oferiți, Orange va echipa câte o școală din mediul rural cu abonamente de internet nelimitat și routere wireless. Cum vi se pare?
https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Waw, au crescut iar cantitatea de net la opțiunile prepay de 5 euro. Mi se pare tare interesant și latura educațională din acest proiect, însă nu ar trebui sa fie condiționat de bonusul neconsumat.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (2)

40%

2 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

40% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Waw, au crescut iar cantitatea de net la opțiunile prepay de 5 euro. Mi se pare tare interesant și latura educațională din acest proiect, însă nu ar trebui sa fie condiționat de bonusul neconsumat.

E buna oferta cu bonusul de 50 Gb, dar mie imi place mult faptul ca s-au gandit si la copiii de la sate si au gasit o cale ca impreuna cu clientii sa le aduca putina bucurie. Astfel putem ajuta si noi ca scolile din mediul rural sa aiba acces la internet, astfel incat elevii sa se poata informa cu mai multa usurinta.

Este o ofertă chiar buna, in ideea in care eu vin din mediul rural, dintr-un sat în care unii copiii chiar s-ar bucura de acest internet. Doar că este o problema... Majoritatea care sunt pe Orange, au abonamente pe numele părinților, care au 2-3 numere pe același cont, cu un volum de net mic. Ce se întâmplă în cazul lor?

Eu daca sunt la abonament pot dona din GB? Ca vad ca ofera date doar pentru PrePay. Am 10 GB din abonament si 6 din vechime. Am vazut ca pot fi donati 2, 5 si 10 GB. Eu stau si pe wi-fi si as putea dona 5GB, ca restul mi-ar ajunge ca sa nu fac cost suplimentar. Am aceasta posibilitate? Daca nu este, mi-ar place sa fie luati in calcul si abonatii ca sa fie ajutate cat mai multe scoli.

Super tare.. si oferta si faptul ca te ajuta sa ajuti.. De acord cu @Miha... si eu as putea sa donez cativa GB, daca ar fi valabil si pentru abonamente.. daca putem ajuta copiii, cu atat mai mult :)

E foarte bun acest proiect. Pe de o parte se ajuta niște copii la a beneficia de mai multe resurse pentru educatie, dar și pe noi pentru ca nu mai facem risipa. Mulțumim de informații, Vio!

Respect implicarea sociala si faptul ca Orange Romania investeste in educatie.

Problema in mediul rural o este data de WC-ul in fundul curtii si de faptul ca foarte multi copii de 7 - 8 - 10 ani fac zilnic naveta pe jos prin canicula, ploi, zapada, viscol, ger, noroi pana la glenze pentru a invata.

Nu stiu daca lipsa conexiunii la internet este principala problema acolo.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Bine, Orange nu se prea poate implica în investiții în infrastructura școlilor la nivel local, pentru asta exista buget de la primărie/guvern. Fiecare știe cum își gestionează banii primiți. Ca și companie, gestul este respectabil, pentru că se gândește cineva și la acei copii. Chiar și dacă unul va fi fericit, tot e lucru bun.

Ma bucur maxim ca nu se mai risipesc gigabitii de net si ca ii pot oferi cuiva care chiar o sa se bucure de ei .
De-abia astept sa imi expire optiunea de cand cu aceasta oferta ! Super !

Eu am donat copiilor din mediul rural cei 50 GB primiti la reincarcare.Felicitari Orange pt aceasta initiativa!Va invit sa faceti la fel pt a ajuta...Fiti mai buni ca e gratis!

Azi am intrebat la mine in sat la scoala, situație reala, am făcut un fel de sondaj. Sunt cam 180 de copiii în 8 clase, din care 80 au telefon. Din cei 80, cam 35 sunt pe Orange. Din cei 35, sunt pe abonamente ale părinților 20. Rămân 15, dintre care 5 au cartele de tip abonament. Așadar, pot fi 10 beneficiari. E mult, e puțin? Eu zic că e foarte puțin. Poate dacă s-ar găsi o metoda sa fie favorizați toți cei 35 care sunt pe Orange ar fi și mai bine... Probabil aceasta statistica se aplica în majoritatea satelor...

Era o statistica pe care am făcut-o, de curiozitate, și care mi-a luat 2 ore. Așa este, vor fi echipate școlile, dar eu întreb altceva... Se va merge pe aceeași infrastructura Telekom?

@Romeo, felicitări!
Din păcate, eu personal, nu folosesc niciun prepay. Altfel, era foarte simplu. Oricum, e foarte frumos gestul tău!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Romeo, mai exact, cum ai donat? Și eu am o cartela cu peste 50 de gb, care vor expira peste câteva zile. Am tot căutat in contul meu, sa văd un buton cu ajutorul căruia da donez, dar nu am găsit. Ma ajuți, te rog?

Pentru a dona internet trebuie ca pe cont sa ai o optiune prepay de minim 5 euro credit activata dupa data de 4 septembrie. Daca cei 50 GB despre care mentionezi tu sunt dintr-o promotie anterioara, nu se pot dona.

Si nu se pot dona toti dintr-o singura operatiune. Poti dona pachete de cate 2 GB, 5 GB sau 10 GB.

Pentru dona, urmeaza link-ul https://www.orange.ro/myaccount/reshape/recharge/ofera-net

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Aceasta "oferte" este valabila doar la prepay? De ce nu si la abonamente!? intreb intrucat sunt sigur ca putini clienti reusesc sa consume tot internetul pe care il au in contract. Eu personal as dona absolut tot internetul pe care il am in abonament si pe care nu am apucat sa-l consum!

Valabil doar pe platfroma prepay.

De ce nu si la abonament? Doar operatorul poate sa-ti raspunda la intrebarea asta. Operatorul este singurul care stabileste propria strategia de marketing.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Mulțumesc, FaraUnId! Deci, acesta era misterul. Se poate dona, exclusiv pe platforma și nu in aplicație. Având aplicația descărcată, accesez foarte rar platforma. Nu eram la curent. Netul este din oferă actuala, nu din cea veche, deci pot sa donez. Încă o data, mulțumesc!

Se poate dona și din aplicația My Orange. Inițiativa e bună, însă era bine să se fi putut dona și din bonusul anterior datei de 4 septembrie.

Mai tineti minte cand se stransesera vreo 7TB din donatii? Stiti cati s-au strans acum? Peste 130TB!!

Si da, intr-un final mi s-a facut si mie update la optiune si am reusit sa donez si eu de cateva ori pana acum.

Inca o data, felicitari Orange pentru initiativa.

Mi se pare o idee bună. Așa vor benificia cât mai mulți copii să se adapteze cu tehnologia. Vor fi mai informați și bucuria lor va fi mai mare. Ei sunt viitorul nostru și al întregii națiuni .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!