Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Niciun giga nu se pierde. O nouă ofertă prepay?

Niciun giga nu se pierde

Toamna asta primești 50 GB bonus la activarea unei opțiuni PrePay de minimum 5 euro credit. Oferă o parte din netul neconsumat școlilor din mediul rural prin aplicația My Orange și primești până la 60 de zile de extra valabilitate pentru bonusul rămas. La fiecare 1000 GB oferiți, Orange va echipa câte o școală din mediul rural cu abonamente de internet nelimitat și routere wireless. Cum vi se pare?
https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

Waw, au crescut iar cantitatea de net la opțiunile prepay de 5 euro. Mi se pare tare interesant și latura educațională din acest proiect, însă nu ar trebui sa fie condiționat de bonusul neconsumat.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (2)

40%

2 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

40% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Waw, au crescut iar cantitatea de net la opțiunile prepay de 5 euro. Mi se pare tare interesant și latura educațională din acest proiect, însă nu ar trebui sa fie condiționat de bonusul neconsumat.

E buna oferta cu bonusul de 50 Gb, dar mie imi place mult faptul ca s-au gandit si la copiii de la sate si au gasit o cale ca impreuna cu clientii sa le aduca putina bucurie. Astfel putem ajuta si noi ca scolile din mediul rural sa aiba acces la internet, astfel incat elevii sa se poata informa cu mai multa usurinta.

Este o ofertă chiar buna, in ideea in care eu vin din mediul rural, dintr-un sat în care unii copiii chiar s-ar bucura de acest internet. Doar că este o problema... Majoritatea care sunt pe Orange, au abonamente pe numele părinților, care au 2-3 numere pe același cont, cu un volum de net mic. Ce se întâmplă în cazul lor?

Eu daca sunt la abonament pot dona din GB? Ca vad ca ofera date doar pentru PrePay. Am 10 GB din abonament si 6 din vechime. Am vazut ca pot fi donati 2, 5 si 10 GB. Eu stau si pe wi-fi si as putea dona 5GB, ca restul mi-ar ajunge ca sa nu fac cost suplimentar. Am aceasta posibilitate? Daca nu este, mi-ar place sa fie luati in calcul si abonatii ca sa fie ajutate cat mai multe scoli.

Super tare.. si oferta si faptul ca te ajuta sa ajuti.. De acord cu @Miha... si eu as putea sa donez cativa GB, daca ar fi valabil si pentru abonamente.. daca putem ajuta copiii, cu atat mai mult :)

E foarte bun acest proiect. Pe de o parte se ajuta niște copii la a beneficia de mai multe resurse pentru educatie, dar și pe noi pentru ca nu mai facem risipa. Mulțumim de informații, Vio!

Respect implicarea sociala si faptul ca Orange Romania investeste in educatie.

Problema in mediul rural o este data de WC-ul in fundul curtii si de faptul ca foarte multi copii de 7 - 8 - 10 ani fac zilnic naveta pe jos prin canicula, ploi, zapada, viscol, ger, noroi pana la glenze pentru a invata.

Nu stiu daca lipsa conexiunii la internet este principala problema acolo.

Bine, Orange nu se prea poate implica în investiții în infrastructura școlilor la nivel local, pentru asta exista buget de la primărie/guvern. Fiecare știe cum își gestionează banii primiți. Ca și companie, gestul este respectabil, pentru că se gândește cineva și la acei copii. Chiar și dacă unul va fi fericit, tot e lucru bun.

Ma bucur maxim ca nu se mai risipesc gigabitii de net si ca ii pot oferi cuiva care chiar o sa se bucure de ei .
De-abia astept sa imi expire optiunea de cand cu aceasta oferta ! Super !

Eu am donat copiilor din mediul rural cei 50 GB primiti la reincarcare.Felicitari Orange pt aceasta initiativa!Va invit sa faceti la fel pt a ajuta...Fiti mai buni ca e gratis!

Azi am intrebat la mine in sat la scoala, situație reala, am făcut un fel de sondaj. Sunt cam 180 de copiii în 8 clase, din care 80 au telefon. Din cei 80, cam 35 sunt pe Orange. Din cei 35, sunt pe abonamente ale părinților 20. Rămân 15, dintre care 5 au cartele de tip abonament. Așadar, pot fi 10 beneficiari. E mult, e puțin? Eu zic că e foarte puțin. Poate dacă s-ar găsi o metoda sa fie favorizați toți cei 35 care sunt pe Orange ar fi și mai bine... Probabil aceasta statistica se aplica în majoritatea satelor...

Era o statistica pe care am făcut-o, de curiozitate, și care mi-a luat 2 ore. Așa este, vor fi echipate școlile, dar eu întreb altceva... Se va merge pe aceeași infrastructura Telekom?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!