Întrebare fară răspuns

Status reparație telefon în service

Ai un telefon în service și vrei sa verifici statusul? O poți face de aici.

 

În câmpul IMEI introduci numărul format din 15 cifre - este menționat în procesul verbal de predare-primire al telefonului defect și în SMS-ul de confirmare primit după expedierea telefonului în service. 

 

Știați despre aceasta variantă de verificare? Ați folosit-o până acum?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Salut @Mocanu123456,

Reparație in așteptare este atunci când se așteaptă după piesele de schimb. Au fost comandate si urmează să ajungă in service pentru a repara telefonul tau. Ne poți spune ce model de telefon ai trimis in service?

@Rafa.bloger, poate fi vorba despre absolut orice telefon, noi nu suntem consultați Orange să întrebăm asta, ci doar sa ne dam o opinie din experientele noastre.

Trebuie sa precizezi tu că ai nevoie de telefon, deoarece nimeni nu are de unde să știe dacă tu nu mai ai și alte telefoane, in care ți-ai putea folosi sim-ul...

@Nicky22 bine ai venit în comunitate!
Ne poți da, te rog mai multe detalii? Nu merge să verifici statusul reparației? Îți apare un mesaj anume? Ne-ar ajuta și un screenshot, fără afișarea datelor personale.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!