Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Știați că Orange atacă piaţa de net şi TV cu Netflix gratuit 3 luni?

Văd că Orange a introdus o nouă ofertă la pachetul Orange Love, începând de la 8 euro pe lună și Netflix gratuit timp de 3 luni. Mi se pare foarte bună oferta! Voi ce părere aveți? Mulțumesc!

Detalii pe aici:

https://m.zf.ro/business-hi-tech/orange-ataca-piata-de-ne...

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Da, e oferta buna la pachetul Orange Love. Gratuitatea e binevenita oricât timp ar fi.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Da, am văzut ieri după amiază, în situația existentă probabil vor atrage mai mulți utilizatori noi pentru pachetul de servicii Orange Love.

Informatia apare de cateva zile si pe site-ul oficial Orange pe pagina https://www.orange.ro/love/#section-more fara sa te abonezi cu 200 euro / lunar la ZF Corporate pentru a citi stirea.

Campanii promotionale de tipul Netflix, HBO GO, Amazon Prime, Deezer, etc cu X luni gratuite au fost si vor mai fi. Unele campanii de acest gen sunt derulate direct de sursa fara intermediari. Trebuie doar sa prinzi momentul.

Nu este nimic special in asta, doar o campanie de marketing si nimic mai mult. Am vazut ca exista promotii prin care la achiztia a nu-stiu-ce modele de smartphone ai 2 luni acces gratuit HBO GO.

Mai corect ar fi exprimarea trial prelungit in loc de promotie. Daca incheiau un parteneriat Orange - Netflix prin care cei din urma sa ofere preturi promotionale (ex: 25% sau 30% reducere fata de pretul de lista) pentru clientii Orange, atunci da, putem discuta despre o promotie.

Am văzut și eu oferta, nu mi se pare cine știe ce. Poate dacă era gratuit un an, sau daca era reducere la achizitie, era ceva. 3 luni nu este prea mult..

Da, e oferta buna la pachetul Orange Love. Gratuitatea e binevenita oricât timp ar fi.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Nu stiu daca acest lucru m-ar putea determina sa inchei un contract de Orange Love. Cred ca ar da mai bine daca s-ar oferi gratuit jumatate din perioada contractuala. :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!