Întrebare cu răspuns(uri)

Promoții pentru clienții Orange Money

In afara de promotia cu inapoierea a 10% din plata facturilor cand se indeplineau anumite conditii, mai beneficiaza clientii Orange Money si de alte facilitati?

 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

Lista de oferte promoționale pentru clienții Orange Money:

 • 100€ reducere pentru iPhone cu abonament nou/prelungire 24 luni
 • 2 excursii la Paris și câte 1.000€ bani pentru cumpărături
 • 20€ reducere pentru orice Apple Watch
 • 20% reducere pentru smartwatch NFC Fitbit/Garmin
 • 4 GB net bonus
 • 1.000 euro săptămânal dacă plătești cu cardul tău VISA de la Orange Money
 • Catalog oferte VISA Premium
 • 35% reducere One Day Check up Regina Maria
 • 20% reducere abonamente individuale de sănătate Regina Maria
 • 10% reducere pentru cazare la Ana Hotels
 • 10% reducere pentru cazare la Hotelul Crowne Plaza

Sursa - https://www.orange.ro/money/oferte/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (4)

100%

4 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pe pagina dedicata, la adresa https://www.orange.ro/money/oferte/ aveti mecanismul de desfasurare a fiecarei promtii in parte precum si conditiile de eligibilitate.

Spre exemplu, in cazul iPhone se acorda un discount de 100 euro la achizitia telefonului impreuna cu un abonament nou de voce sau prelungirea unui existent.

Văd că ai 100 de euro reducere la Iphone, la achiziția acestuia împreună cu un abonament pe 24 de luni și 0 comisioane până la sfârșitul anului. Poate suna interesant pentru doritori!

Facilitatea majoră, d.p.m.d.v., îl reprezintă posibilitatea de încarca contul Orange Money prin transfer direct, nu prin IBAN. Astfel, poți transfera fonduri de pe cardurile de debit si de credit, fără dobândă...
Succes!

@eda2k lucrez în domeniul bancar :). Dacă portezi/transferi bani de pe un card de credit, tranzacția nu va fi percepută ca o plată la comerciant și nu se va împărți în rate fără dobandă/nu va beneficia de facilitățile pe care le-ai avea în mod normal pentru o tranzacție cu cardul de credit.
În plus am vazut că este un trend în piața bancară să fie percepute comisioane pentru operatiunile către conturi de genul Revolut, Orange money sau „portări de bani”

@svetalex:

Momentan, când alimentez contul Orange Money de pe card (debit/ credit), nu plătesc comision. Probabil pentru că alimentarea nu se face prin IBAN, ci ca plată online. Ar trebui să facă o anexă la contractul actual, în care să stipuleze că plata online cu cardul se comisionează. Banii din contul Orange Money pot fi retrași de la orice ATM cu 0 comision, cu ajutorul cardului Visa.
Așadar, momentan, pot transfera fonduri de pe cardul de credit, să retrag de la ATM respectiva sumă și să nu plătesc dobânda. Dacă scot cash direct de pe cardul de credit, de la ATM, banca reține implicit dobânda.
:)

@svetalex:

Momentan nu îmi schimb banca ... Dar poate o bancă să-ți comisioneze plata online către o anumită entitate ? Nu este discriminatoriu ? În general, toate băncile au avut trend-ul de a facilita utilizarea cardului online, 0% comision la plățile online, 0% comision la plățile cu cardul ...
Cum pot să pună comision doar pentru o anumită plată online ?
:)

@eda2k nu intru în detalii pentru că nu face obiectul acestei discuții. Însă te asigur că există acoperire legală :)

Cea mai mare facilitate este plata cu telefonul (NFC) sau ceasul inteligent (Garmin ,Apple și Fitbit) în magazine .Adio,portofel,card și bani lichizi.

Eu fac parte din clientii indecisi, dar la cate facilitati si oferte promotionale ofera tind sa-mi fac cont Orange Money. :)

@eda2k, același lucru îl poti face si pe un card de debit, prin facilitarea de portare a banilor, suma fiind percepută ca o plată online la un serviciu.

Miha Z. Nu te costa nimic să-ți activezi Orange Money. Observ că ai și alte servicii la Orange,de ce nu ai avea și Orange Money? Cardurile mele de la Revolut și CEV Bank au prins mucegai de când nu le mai folosesc. E adevărat nici cardul Orange Money Visa Clasic nu îl folosesc fiindcă fac plati cu telefonul. Intenționez să renunț definitiv la CEC Bank.Ieri am depus în contul CEC 10000 de lei și mi-au luat comision 100 de lei!!! Cum e posibil așa ceva? Eu te împrumut și tu îmi iei comision. Mai treacă meargă la plati dar la depunere. Văd că de luna aceasta la cardul meu de debit O.M. Visa Clasic am comision zero la toate tranzactiile.,așa că e normal că O.M. sa devină principalul meu serviciu financiar. În fine Miha Z te așteptăm în club :)

@Miha Z, te așteptăm cu primele impresii,

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
3
3720 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Eu tot nu am inteles cu ce m-ar ajuta sa am cont si card la OM, in afara de a avea doar un alt cont si alt card... Ce mi-ar aduce in plus fata de altele?

@delfinas, poti beneficia de anumite promotii, reduceri, bani inapoi, bonusuri, daca faci tranzactii cu el, nu ai comisioane. Eu il consider un produs bun, nu il folosesc eu ca ceilalti utilizatori dar ma tenteaza sa merg sa iau si cardul fizic.

Gata de ieri sunt Membru Fondator si la Orange Money. ;)
Crearea contului a fost relativ simpla, 3 pasi de urmat si s-a rezolvat. Ce am constatat si mi-a intarit ideea de siguranta, este faptul ca in aplicatie nu-ti e permis screenshot-ul. Am primit cadou 4G net si cateva vouchere pentru achizitie de Iphone (100 euro) si 20% reducere pentru smartwatch-uri.
Am dat comanda si de card fizic, urmand sa fie livrat intr-un Orange Shop. Acum ramane sa mai explorez aplicatia in detaliu.

@Razvan:
De pe un card de debit poți face portarea banilor, de pe un card de credit - banca te împrumută cu un comision mai mare. Cardul de credit este optim pentru plățile prin card, nu să scoți/ portezi cash.
În această privință, momentan, prin OM, poti porta bani și de pe cardurile de credit.
Pe românește: dacă scot cash direct de pe cardul de credit, banca îmi ține dobândă/comision de retragere. Dacă portez fonduri de pe cardul de credit în contul OM, banca nu reține ceva, deoarece operațiunea este asimilată unei plăți online (0% comision). Ulterior poți retrage cash de la ATM, folosind cardul Visa al Orange..
Spor !

Vestea cea buna este ca nu mai exista comisioane.
Ești Membru Fondator, ai 0 comisioane (fără a depinde de un rulaj minim). :D

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!