Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Inversarea butoanelor de volum la vizionarea unui clip in landscape

Ați observat că atunci când privești un clip in landscape tasta de volum - nu devine în mod automat volum + așa cum ar fi normal in acel mod? De ce dezvoltatorilor nu li se pare o problema această situație destul de ciudată

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu nu am sesizat.. ma uit foarte rar la clipuri.. daca intru pe youtube doar ascult muzica, nici nu ma uit la telefon, il las pe masa..

Madalin, eu ma simt confortabila cu varianta de acum. Din obisnuinta stiu exact pozitia volumului si stiu pe ce sa apas pentru a da volumul mai tare sau mai incet. Mie nu mi-ar place ca sa se inverseze acest lucru ca m-as incurca in taste. :)

Nu aveam cum sa observ fiindcă și în landscape și în portret tastele de volum fac fix același lucru în oricare din situații . Sunt aplicații care modifică acțiunile tastelor fizice însă by default acestea nu suferă modificări oricum as tine telefonul in mana.

Ascary, asta ar însemna că rotirea sau autoritatea sa fie posibilă doar pe partea dreapta sau stângă după caz și anume cu butoanele de volum în jos. Mie firesc mi se pare că butoanele de volum sa fie sus iar în momentul în care treci din modul portret in landscape sa se inverseze și sensul volumului...dacă era potențiometru rotativ cum aveau unele modele de Sony Ericsson logica bătea realitatea...

Chiar mă întreb de ce nu am observat și nu m-a deranjat... Cred că datorită faptului că m am descurcat ...zona de confort e ok, dar face și rău, îți adoarme simțurile și nu mai știi să te adaptezi. Oricum, nu văd legătura cu Orange.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!