Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce s-a modificat programul de fidelizare Orange Thank You?

După aproape 2 ani de când Orange a modificat în favoarea sa programul de fidelitate thank you inca nu am aflat ce a stat la baza acestei hotărâri.
In acel moment Orange a oferit tuturor abonaților care aveau un cont Orange 100 puncte după care le-au retras sub forma de greșeală...
Că și măsuri luate în dauna abonaților :
®Puncte thany you cu 15 % mai puține la valoarea facturii
®Eliminarea punctelor thany you oferite pentru reîncărcări

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Valoarea lunara a punctelor thank you a fost redusa încă de acum câțiva ani, când la abonamente cu valoare mica primeai 15%, la cele mai mari 20, 25%. Ulterior, au schimbat politica si au oferit mai puține puncte din valoarea facturii lunare și mai multe din reîncărcare online și plata factura, probabil ca sa te stimuleze sa utilizezi mai mult Contul meu/My Orange. Probabil, ca unii dintre clienți au obținut multe puncte din reincarcari online și apoi reduceri consistente în magazinul online Orange (pana la 150% puncte). Acum, deși valoarea punctelor acordate a scăzut, faptul ca un client cu vechime mai mare de 6-10 ani, beneficiaza de 160-200%, reprezinta un real câștig infim, sau comparabil cu cel din înainte. Ce este sub 6 ani, clar a pierdut la puncte.

s a modificat in mai rau fidelizarea ...in loc sa fie mai multe reduceri la telefoane ...maresc preturile la telefoane...e mai convenabil sa iei de la media galaxy

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!