Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Marcare soluție în Comunitatea Orange

Care sunt aspectele de care țineți cont atunci când marcați soluția unei întrebări?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Sunt întrebări care de multe ori au o soluție unica, evidenta, sunt întrebări care oferă posibilitatea mai multor soluții, fie prin natura lor, fie prin faptul ca un membru al comunității oferă o parte a soluției iar alt membru alta parte, și sunt întrebări care nu impun neapărat oferirea unei soluții selectata de autorul întrebării.
Acum, fiecare alege după cum considera ca l-a ajutat răspunsul respectiv, uneori avem și intervenții din partea Mihaelei sau a Danielei, pt a clarifica lucrurile, important este ca toate întrebările puse aici în comunitate sa își primească răspunsuri cât mai elaborate și cât mai bine documentate.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Costy, eu am pus foarte puține intrebari si, vreau sa cred ca soluțiile le-am dat tinand cont de ce am spus mai sus... acolo unde sunt răspunsuri foarte asemănătoare si n-am reusit sa ma hotărăsc sau nu mi se pare niciunul foarte ok, n-am dat inca nicio soluție.. si, pot să vorbesc doar in numele meu.. :)

Nu se pune problema la tine, apreciez foarte mult soluțiile, răspunsurile și ingeniozitatea ta și cred că în "real life" ești o colegă de nota 10+.
Respect!!!

Multumesc frumos! N-am mai primit de mult timp un asa compliment.. S-ar putea sa am si colegi care să fie de acord cu tine... gen "bai, e rea ce n-ai văzut, dar, te ajuta" :))

Sunt o persoana obiectiva si cand e vorba de un concurs ma implic 100%. Am pus cateva zeci de intrebari iar solutiile le-am dat celor care au oferit raspunsurile cele mai aproape de adevar si bine argumentate.
Oricum nu e totul "batut in cuie", daca intre timp apar alte raspunsuri mai bune, imi pot oricand schimba opinia si selecta alt raspuns ca solutie.

Să fie blonda și să arate bine :)
Glumesc,răspunsul sa fie elaborat,însă nici prea lung că sa nu sa piardă ideea in detalii.

Costy, ai dreptate si eu am remarcat acest lucru. Am observat raspunsuri mult mai bune decat cele marcate ca solutii care in opinia mea ar fi meritat acel statut.
Nu stiu pe ce considerente merg acei membri, dar fiind vorba de un concurs ar fi indicat sa nu fim subiectivi si sa nu alegem solutii pe baza prieteniei si a adunarii de puncte. Sa oferim solutiile pe merit.

Eu marchez ca și soluție răspunsul care m-a ajutat cel mai mult pe mine, este posibil într-adevăr ca la aceiași întrebare pe tine sa te ajute mai mult un alt răspuns.

Întotdeauna vor exista răspunsuri asemănătoare și mulțumiți și nemulțumiți! Și peste tot e loc și de mai bine.
Am marcat ca soluție ce mi s-a părut mie că ar fi corect sau măcar aproape de ce trebuie. Nu poți marca mai multe răspunsuri, chiar dacă sunt aceleași. Și nu toți putem gândi la fel în majoritatea situațiilor! Eu îmi cer scuze anticipat dacă am nedreptățit pe cineva!

Soluție e un singur răspuns, din păcate nu ii poți mulțumi pe toți, deși după mine, mai multe răspunsuri pot constitui o rezolvare adevărată.

Poate că primul răspuns corect menționat ca soluție ar trebui să închidă problema. Sau, poate fi vorba de mai multe soluții?!?

Pastilchen
Pastilchen

Pastilchen

User level
Nivel
1
537 / 750
puncte
Custom field 2
Pastilchen

Pastilchen, nu e vorba de mai multe solutii ci de faptul ca poti schimba marcajul si-l poti oferi unui alt raspuns pe care ulterior il consideri mai bun. Sunt intrebari la care poti formula un raspuns mai amplu, mai "nuantat" si sa nu fii nevoit sa oferi date exacte. In acest caz daca un membru nou intrat ofera un raspuns mai bine argumentat, corect este sa-l marchezi ca fiind solutia intrebarii.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!