Întrebare fară răspuns

De ce Orange nu are puse la punct serviciile fixe de televiziune?

De ce orange nu are acoperire în București?am solicitat serviciu tv in sectorul 2 zona Obor și nu au cablaj,nu mi s-au putut instala serviciile,s-a venit cu o antena dar nici aia nu s-au putut instala deoarece pe partea unde am apartamentul nu se vede satelitul,suntem în secolul 21 totuși,trecem în era 5g și Orange totuși ce face?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

1. Mare parte din televiziunea de tip CATV de la Orange este furnizata pe infrastructura Telekom. Din moment de Telekom nu are fibra in zona in care locuiesti tu este evident faptul ca au cum sa-ti ofere acest serviciu.

2. Posibil sa existe acoperire dar nu fie disponibil nici un port TV liber pentru a te putea cabla.

Inteleg perfect frustrarea ta deoarece si eu sunt in aceeasi situatie. Desi locuiesc in buricul targului, scara de bloc in care stau nu este cablata cu fibra optica, iar pe partea de televiziune DTH sunt intr-un unghi mort.

Din acest motiv astept implementarea unui serviciu IPTV de la Orange!

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Pentru că ei nu folosesc rețeaua lor de fibră, ci vin cu servicii pe rețeaua Telekom. Deci depind de investițiile făcute de acel operator.

Atat timp cat depind de un alt operator pentru oferirea televiziunii, n-au ce face decat sa se supuna. Cand Telekom va ajunge si-n acea zona si le va permite, va furniza si Orange televiziunea fixa.

Și totuși vorbim de Orange unul din marii furnizori de telefonie și televiziune se poate?Și mai vorbim de televiziune în capitală României și in sectorul 2,mai exact la Obor,nu in Pantelimon sau Ferentari !!să depindă de Telecom este foarte aiurea

In 2016 Telekom si Orange au incheiat un acord strategic prin care clientii Telekom vor putea utiliza reteaua 4G de la Orange, iar clientii Orange vor avea acces la servicii fixe de internet si televiziune prin reteaua de fibra optica Telekom. Asa ca dupa cum vezi este vorba de un parteneriat intre cele 2 firme in care ambele au de profitat.

Răspuns pentru Dna Miha Z,am făcut proba cu parteneriatul Telekom-Orange,am fost la Telekom și culmea dânșii au în bloc la adresa mea cablaj și chiar fibra daca doresc, Orange de ce nu poate pe cablajul lor?

GabiBraileanu, probabil ca Telekom nu le permite accesul in toate zonele. Eu acum vin doar cu presupuneri, cel mai indicat e sa ceri mai multe lamuriri la operatorii Orange.

Miha Z ,eu altceva vreau sa subliniez,suntem în secolul 21,capitală europeană,furnizor european Orange,.....și totuși ne lovim de chestiile astea,pe telefonie sunt ok,dar daca nu poți să duci televiziunea de ce se bagă? Servicii complete?! Ciudat nu pot duce .Despre asta este vorba

In unele zone, in functie de situatia tehnica, nu se pot oferi serviciile prin fibra de la Orange, chit ca Telekom e prezent. Aici as putea mentiona, pe scurt, problemele de capacitate. :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

Dacă Telekom nu oferă acces la infrastructura fixă, cum ar putea Orange sa îți instaleze servicii. La Telekom ai verificat pe site, dacă blocul beneficiază de fibra optica sau VDSL sau ADSL. Dacă are doar VDSL, Telekom îți poate oferi internet cu viteza maxima 100 Mbs dl și 22 Mbs up și IPTV.

Iti inteleg si dezamagirea ta, ai dreptate in ceea ce zici. Ma gandesc ca sunt costuri mari ca sa se apuce acum firma Orange sa furnizeze tv prin fibra optica si de aceea prefera acest parteneriat.

@GabiBraileanu Baza de date cu acoperirea Telekom pe fibra optica este praf, la modul ca nu este actualizata.

Stiu cazuri (adica plural) concrete de persoane care au mers la in magazine pentru o oferta, s-a verificat acoperirea, s-a primit OK-ul, s-a redactat contractul si s-a asteptat echipa tehnica pentru instalarea serviciilor la adresa.

A venit echipa tehnica cu echipamentele dupa ei si au constat ca in locatia respectiva NU exista fibra optica, desi in sistem aparea ca fiind disponibila si au plecat completand in fisa de instalare "lipsa retea".

Cum am mai spus, Telekom nu are profesionisti si nu prea ai cu cine discuta la un nivel mai tehnic.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

GabiBraileanu,eu nu iti inteleg frustrarea,daca telekom iti ofera ,de ce nu bati palma cu ei?
ai primit aici multe explicatii tehnice,dar topicurile pe care le deschizi "bat" in orange cu obstinatie.
ok,nu esti multumit de orange si esti un modern,un progresist,schimba frate firma.
si eu stiu cum este in bucuresti,de acolo sunt,in zona mai buna decat oborul,dar nu exista loc pe lume unde sa fie toate " ca pe roate".
bucurestiul e praf la infrastructura,de la canalizari si aductiunea apei,la cablajele de tot felul,de asta am acum locul meu undeva departe de toate problemele astea.
aici insa sunt alte probleme.
navigam prin ele cum putem.
asta este,nu poate orange instala tv la apartament,dar telekom poate si vrea;care-i problema?
ai 10 abonamente si nu poti lua la reducere un telefon incalcand clauzele.
de ce ar trebui incalcate clauzele?
crezi ca daca un client cu 1 abonament pofteste la un an de plata sa ia un telefon cu reducere,el se simte mai putin indreptatit?
de asta exista aceste limitari in terminale si termenele astea de minim 18 luni indiferent de valoarea abonamentului,pentru ca in acel timp,echipamentul luat de tine la inceput de contract intra in uzura si tu compensezi faptul ca te folosesti de ele(cu reducere) prin achitarea regulata a datoriilor banesti,nu?
asa si cu tv,ti se ofera o solutie la ce ai nevoie,foloseste-o.
daca doreai un nou pachet de servicii,uite ca din motive tehnice nu se poate.
se intampla.
nici in viata,nici in afaceri nu functioneaza politica asta de om suparat.
iti doresc mult calm,rabdare,si vei vedea ca o sa gasesti o solutie numai buna.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

Eu știu că Orange nu oferă servicii de tv și net decât acolo unde au fibră. Mă gândesc că Telekom pot avea ADSL prin zona menționată și de aia nu pot oferi serviciile respective.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!