Întrebare cu răspuns(uri)

Unde pot verifica in ce retea se afla un numar de telefon mobil?

În zilele noastre, oamenii își schimba mai des rețeaua, păstrându-și numărul, totuși exista vreo posibilitate sa vad în ce rețea se află numărul respectiv?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

http://www.portabilitate.ro/ro-home 

Scrii numarul in partea de sus (banda de sus "Testează orice număr de telefon"), apesi "AFLĂ-I REȚEAUA" si iti afiseaza automat operatorul initial si operatorul curent.

 

O alta varianta: http://www.portare.ro/

Aici poti verifica daca un numar de telefon a fost portat si, daca a fost portat, vei afla noua lui retea.

 

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (146)

Da (223)

60%

223 membri au votat cu DA

146 membri au votat cu NU

60% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Găsești în soluție adresa site-ului unde poți afla rețeaua, dar, asigura-te ca e scris corect.. eu am încercat și-mi spune număr invalid..

Buna @eugen.garleanu. Primesti multe apeluri de la acele numere? Care e motivul pentru care doresti sa afli reteaua si titularul numerelor?

Daca numarul respectiv de telefon apartine unei firme, sunt sanse ca acesta sa fie indexat in Google. Prin urmare o simpla cautare ar trebui sa te poata ajuta in acest caz.

Daca primesti apeluri comerciale nesolicitate de pe acel numar de telefon si daca tu consideri ca dreptul tau la viata privata este incalcat prin acele apeluri receptionate de la numarul respectiv, mergi si depune o plangere la politie.

Un numar de telefon de forma 0371 este alocat serviciului de telefonie fixa de la Vodafone. Asta insemana ca este un numar de abonament (pentru ca nu exista telefonie fixa in sistem prepay) iar titularul de contract poate fi identificat extrem de usor.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!