Întrebare fară răspuns

La cumpărături cu smartphone-ul

Salut !

Nu de puține ori, am plecat în oraș doar cu smartphone-ul, fără portofel/ carduri/ cash. Cine m-a salvat în această situație ? Orange Money, prin Orange Pay/ NFC. Până acum, am putut să plătesc peste tot, fără probleme - restaurant, magazin, benzinărie, bilete tramvai, etc.

Cine a mai experimentat o zi fără card/ cash ? Ați întâmpinat probleme/ dificultăți ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

Nici o dificultate. Folosesc zilnic cardul Orange Money.Intenționez să-mi achiziționez și un smartwatch compatibil Fitbit sau Garmin pentru plati în magazine.

Super e bine de știut, ca îți poți lăsa telefonul acasă.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Da,mai ales atunci când alerg. E mai simplu sa îmi cumpăr o apa cu ceasul fara a fi nevoie sa îmi iau telefonul cu mine atunci când alerg.

@Ascary, Razvan:

Salut! Probabil nu s-a înțeles foarte bine întrebarea mea ... Utilizarea smartphone-ului la toate plățile zilnice, fără a utiliza „plasticul”/ cardul fizic ...
Să pleci în oraș doar cu smartphone-ul/ smartwatch-ul, fără portofel :)
Dacă ar exista și bancomante de la care să poți retrage prin NFC, cardurile ar deveni inutile în majoritatea cazurilor :)

Eu momentan nu am aceasta aplicatie de la Orange. In schimb am aplicatia Carrefour Pay si la fel platesc doar cu telefonul, dar doar in incinta magazinelor fiind o aplicatie proprie. De asemenea mai folosesc NFC prin BRD Pay si mi se pare util pentru situatiile in care n-am portofelul cu mine.

E ok, însă, la piața cum faceți? Acolo nu merge treaba nici cu plastic, nici cu smartphone, ci cu cash. Eu am plecat odată la piața fără bani in portofel, doar carduri.

Eu inca nu m-am riscat sa plec doar cu telefonul desi vad in jurul meu ca nu sunt probleme de ordin tehnic in a folosi acest sistem, problema este daca gasesc reduceri la ce-mi place vin si fara ceas ce sa mai zic cu ce e in cont, asa când vad ca se goleste portofelul mai pun frana :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!