Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Cum pot marca cel mai bun raspuns la intrebarea mea?

Unde găsesc butonul "Cel mai bun răspuns "?Aceasta opțiune este valabilă doar pentru întrebările puse de mine?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Fiecare persoana poate alege cea mai buna solutie doar pentru propriile intrebari. In cazul in care ne plac raspunsurile de la intrebarile altor colegi de comunitate putem doar sa le dam like(♡). Din pacate daca se da clic pe ♡ nu se poate vedea de la cine ai primit like-uri.

Doar tu poți da soluție la propriile întrebări. Însă mie mi s-ar fi părut interesant ca fiecare sa poate da soluție și la întrebările date de alții. Spre exemplu am mai citit întrebări puse in comunitate ca sa imi mai clarific și eu anumite lucruri și a ma pune la curent cu ce e nou și am văzut ca erau marcate anumite răspunsuri cu soluție, însă mie mi se păreau altele mai detaliate, mai complexe și as fi ales altceva.

Sub raspunsul fiecarui membru apare optiunea “marcheaza ca solutie”,poti apasa pe raspunsul care crezi ca este cel mai bun la intrebarea postata.

Alex G fiecare apreciaza in functie de cum a vazut el raspunsul corect. Sau poate ca autorul intrebarii a marcat ca solutie un raspuns si ulterior a mai primit raspunsuri mai bune la ce intrebase. In acest caz daca doreste isi poate modifica alegerea si marca ca "solutie" alt raspuns.

Indiferent daca stii sau nu raspunsul la o intrebare, mi se pare corect sa consideri solutie raspunsul care te-a ajutat cel mai mult.. ar fi interesant sa poti bifa ca solutie si raspunsurile la intrebari nepuse de tine, pentru ca stii care este raspunsul sau pentru ca poate si pe tine te-a ajutat, insa cred ca pentu asta exista like-ul..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!