anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nealocare Puncte Orange 20% din valoarea facturii

Dorin10
Junior entuziast
Bună și salutare tuturor !
La un abonament de 20 euro cate puncte Orange trebuie să primesc?
După calculul meu :
20 % din valoarea facturii fără Tva. Bun
Asta înseamnă:
La 20 euro Tva-ul ar fi undeva la 5 euro.
Rămân 15 euro.
Acum vine 20 % din 15 euro = 3 euro
Adică puncte ORANGE în valoare de 3 euro adică 30 puncte.
Pentru că 1 euro= 10 puncte
Corect?
1 Soluţie acceptată‚

Salut tuturor! Un abonat Orange primeste echivalentul in puncte Thank You a 20% din valoarea consumului facturat, daca plateste online factura prin My Orange sau Orange Money pana la scadenta contractuala. De exemplu, pentru un consum facturat de 100 Euro, formula de alocare puncte este: 20%*100= 20 euro *0.10 = 20 OTY (unde 1 OTY = 10 centi).

Vizualizare soluţie în postul original

43 Răspunsuri 43

Salut tuturor! Un abonat Orange primeste echivalentul in puncte Thank You a 20% din valoarea consumului facturat, daca plateste online factura prin My Orange sau Orange Money pana la scadenta contractuala. De exemplu, pentru un consum facturat de 100 Euro, formula de alocare puncte este: 20%*100= 20 euro *0.10 = 20 OTY (unde 1 OTY = 10 centi).

Dorin10
Junior entuziast
Bună! La o factură de 112 lei câte puncte trebuie să primesc?

Boghiumarius
Începător
Ăștia de la Orange ne cred cretini. Își bat joc de noi cu exprimări ambigue și cu calcule matematice idioate, bineînțeles spre binele și interesul lor. Când am sa am timp reziliez toate contractele cu ei căci și așa mi-a expirat perioada contractuala.

Dorin10
Junior entuziast
Bineînțeles că ne cred fraieri pentru că își bat joc cum vor de noi clienții. Probabil pt că au prea mulți ! Și nici nu mai investesc nimic în rețeaua asta. Se laudă cu viteze MARI doar în orașele MARI, pentru că în orașe mai mici gen Oravița, jud. Caraș-Severin sunt varză. O mare greșeală să mă portez la ei că sunt sub Digi aici în orașul meu. Deșii le-am făcut sesizări se pare că îi doare undeva de îmbunătățirea rețelei aici. La terminarea contractului o să plec de la Orange. Bătaie de joc din partea voastră Orange să vă fie rușine sunteți niște neserioși !!!

jonufill
Începător
munciti fratilor, munciti, nu stati degeaba(vedeti atasament), stati la pescuit puncte da nu aveti momeala, cum sa se agate punctele de voi? eu am luat deja puncte de peste 1500 de euro de la orange in decurs de 4 ani, telefoane de telefoane, sa nu va arat ca si sotia are 400 de euro deja, in august anul acesta iar rup 2 telefoane smechere ....dupa munca si rasplata..... Slava Domnului ca m-a binecuvantat! va iubesc fratii mei, va pupa jowfil

delfinas
#StarMember
Jonufill, dar si investitia e pe masura, numai costul suplimentar e de 44 de euro...

jonufill
Începător
ajung si pe la 200 de euro uneori cu costul suplimentar dar cu treaba asta ajung cu mai multi banuti direct in buzunar , deci numai avantaje , si banuti si puncte , 20% din acel cost suplimentar este al meu, iar costul suplimentar il achita clientul, trebuie sa iti mearga putin mintea sa faci treaba buna sa fie toata lumea fericita….interesant. nu?

delfinas
#StarMember
Pai clientul esti tu, nu? Cum faci atata cost suplimentar?

jonufill
Începător
@delfinas, reincarcare prepay la toti prietenii mei, din tara de peste hotare iar ei ma rasplatesc cu banuti in buzunare( a se vedea photo):))

jonufill
Începător
oricum, cele mai multe puncte le fac asa, 3 reincarcari cu minim 6 euro = 60 puncte, alte 50 puncte la plata cu telefonul la care am atasat cardul orange money, si din factura de servicii fac undeva la 20-40 puncte depinde cate reincarcari am avut! deci lunar 130 puncte aproximativ ceea ce inseamna vreo 39 euro la puncte cu valoare online, e bine zic eu, nu ? plus ca sotia face si ea acelasi lucru, in total am 4 abonamente ca sa pot lua mai multe telefoane la reinoire ca altfel nu mai am ce face cu punctele, nu am cum sa le consum ca 500 euro este maximul de puncte ce il pot folosi intr-o comanda!

FLo1
#StarMember
@jonufill: Așa cum sesiza @delfinas și din screenshotul prezentat rezultă că ori ești "bunul samaritean" (caz în care te rog miluiește-mă și pe mine) ori ești fariseul care nu-și arată decât latura pozitivă a faptelor, ignorând restul aspectelor implicate. Oricare variantă ar fi, s-auzim de bine.

delfinas
#StarMember
Flo, omul e "bunul samaritean" pe banii "clientilor". Si-a deschis un "business" pe baza serviciilor Orange, pt ... prieteni. E un fel de win-win, "clientii" au acces la serviciile Orange (probabil ca nu le merg platile prin My Orange 🙂 sau vor sa ramana utilizatori anonimi, din varii motive sau are vreun butic satesc si ajuta batraneii de acolo sa reincarce, ca ai lor copii/nepoti nu o fac, ceea ce e trist), iar el se umple de puncte, ca sa cumpere telefoane, pe care... treaba lui ce face cu ele, poate tot un ajutor umanitar pt prieteni. ;) Daca noi nu suntem asa bogati...in prieteni, nu avem nici avantaje pe masura. :) Trebuie remarcat si ce limita generoasa de reincarcari are... sa luam lectii! 🙂

jonufill
Începător
da coconi numai ca daca intelegem corect cele mai multe puncte se fac din primele 3 reincarcari de 6 eur minim + platile cu cardul orange money, total 110 puncte , 33 euro in oty , e totusi bine zic eu, restul cu reincarcarile aia e alta mancare de peste! urmariti esentialul! numai bine si castiguri maxime vanatori de puncte oty:)))) va saluta jony

jonufill
Începător
cum stati cu punctele baieti?:)