anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot activa Number Share pe apple watch 8

crististroe28
Începător

Buna ziua, am incercat toate variantele pentru activarea number share pe Iwatch 8 insa fara succes, nu reusesc sa trec de pagina orange unde nu am nicio optiune legata de number share. Am dezinstalat aplicatia orange, am dezinstalat si aplicatia watch, am vorbit si in call center, am vorbit si pe chat Dgingo, am vorbit si in magazin si toti ma trimit de la unul la altul. Mai stie cineva vreo alta varianta? Observ ca toata lumea de pe net are aceasta problema insa nimeni nu stie ce si cum. Multumesc!

26 Răspunsuri 26

Asa am banuit si eu dar pana la momentul actual asta mi s-a parut cea mai pertinenta explicatie, dar se pare ca in final nu este…

Salut, @crististroe28!

Dacă vrei putem ruga și noi colegii să verifice situația ta (în caz că n-ai făcut nicio sesizare până acum). Ne poți trimite numărul de telefon în mesaj privat.

Apreciez daca puteti face asta insa nu stiu exact cum va pot trimite mesaj privat 

Click pe profilul meu și apoi

DanielaH_0-1690447254986.png

 

pot activa cu 2 euro serviciul Number share si pt un numar yoxo?

Salut, @Awacip ! Momentan serviciul Number Share nu este disponibil pentru YOXO. 

Gasești aici: https://comunitate.orange.ro/t5/yoxo/compatibilit%C4%83%C8%9Bi-%C8%99i-incompatibilit%C4%83%C8%9Bi-s... mai multe informații despre compatibilitățile YOXO.

crististroe
Junior

Buna tuturor, ca ultima incercare am mers in Orange Store din Plaza Romania la recomandarea cuiva de pe aici din comunitate si a rezolvat doamna de acolo problema. Confirm si eu ca este geniala, super implicata. 

Mă bucur mult că ai rezolvat. Mulțumim pentru confirmare!

Te mai așteptăm în Comunitate.

RafaHelper
#StarMember

Salut @crististroe28, care a fost solutia in cazul tau? Poate vor mai fi persoane in cazul tau si as vrea sa vada o solutie aici. Cineva care nu este din București sigur nu poate apela la aceea doamnă. 

Salutare, am sters contul actual din MyOrange si am creat altul nou cu alta adresa de mail pe acelasi numar de tel. In afara de asta a mai facut doamna din Store niste setari din sistem dar nu stiu sa va spun ce anume.

Super, multumim de completare! Probabil doar a configurat serviciul ca in procesul normal de activare. Atunci cand ai contul creat corect iti poti activa cu ușurință Number Share din My Orange.

Da, pana la procesul de activare care este simplu daca te duce in pagina orange unde te loghezi si te transfera catre pasii pentru activare number share, a mai setat ceva in sistemul lor - destul de mult a durat. Dar chiar nu am idee ce anume din pacate. Problema la mine era ca la login nu ma transfera in pagina de configurare NS ci in contul meu de myorange.