anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu o sa mai fie prepay??

Mipo3
Începător

Buna, am fost contactata de un agent orange spund ca ar trebui sa trec pe abonament pentru ca nu o sa mai fie optiunea de prepay.. este adevarat? Eu nu am gasit pe site sau alt undeva aceasta informatie..

13 Răspunsuri 13

MCostel
Explorator

Nu exista o astfel de informație.

Însă agenții sunt in stare să spună orice pentru a primi un bonus la semnarea unui nou contract.

Mai mult ca sigur a vrut sa te inducă in eroare.

FLo1
#StarMember

Salut. Nu este vreo comunicare în acest sens de eliminare a conturilor prepay Orange. Cel mai probabil, respectivul încerca să te determine emoțional să accepți trecerea la abonament. Și eu utilizez ppy și nu am primit nimic în acest sens.

GreenArrow
Explorator

Din disperare pt a face targetul de abonamente angajații apelează la tot felul de vrăjeli și chestiile astea se întâmplă de mulți ani la Orange și nu numai. 

arsradu
#StarMember

Salut,

Poate se referea la faptul ca optiunea pe care o aveai va fi inlocuita cu alta. Nu ca nu mai exista prepay. :))

Nu, nu exista niciun fel de informare in sensul asta. Si ma indoiesc ca ar fi adevarata, avand in vedere numarul de clienti prepay care mai degraba ar trece la Vodafone decat sa treaca pe abonament.

Dar deh, interesul poarta fesul, si ma astept sa te “vrajeasca” cu tot felul de minciuni doar-doar o sa-ti faci abonament.

Client Orange

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Atenție mare la astfel de informații, că unii sunt în stare de astfel de povești. Dacă te mai anunță, le spui să-ți dea și o sursă, ca să fie credibili!

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Singurul (SINGURUL) operator din România fără prepaid (cu anunț oficial și tot tacâmul) este Digi. Restul (Vodafone, Orange, Telekom) au prea mulți clienți pe cartele ca să le tragă pe dreapta. 

Și, ca să fiu la subiect, nici măcar zvon nu există ca s-ar închide serviciul de cartele preplatite. 

mihai_13
Maestru

apropo de subiect  ; daca de la 1 iunie toti operatori de telefonie gsm din RO  renunta la serviciul pre-pay !  ce ve-ti face  ? ...😎  

Folosim porumbeii voiajori. Nu stiu, gasim noi o solutie. Ne adaptam. Dar pot sa-ti garantez ca, cel putin in ceea ce ma priveste, n-o sa ma inghesui sa-mi fac abonament.

Ca idee generala, oamenii nu reactioneaza bine la metoda "strans cu usa". Cu cat strangi mai tare, cu atat vor incerca mai mult sa scape si sa gaseasca solutii alternative. Pentru ca asa sunt oamenii. Devin foarte creativi la nevoie. 🙂 Deci, nu e o idee buna sa apelezi la mijloacele astea de constrangere. Istoria spune ca toti cei care au facut-o au avut de suferit.

Vrei un exemplu concret? Windows 11 si TPM. Ce a zis Microsoft? "You cannot install Windows 11 on this PC". Ce a zis populatia globului: "oh, really? Ia sa vedem, cum facem sa-l instalam, inclusiv pe hardware de acum 15 ani." Ca sa fie treaba treaba. Merge? DA, merge. Deci, ce a castigat Microsoft? Absolut nimic. Doar injuraturi si frustrare din partea utilizatorilor. De-aia zic. Nu e o idee buna sa faci asta, pentru ca exista potential mare sa faca "bumerang" inapoi. 🙂

Revenind. Orice operator suficient de smart cat sa vada o oportunitate in asta, care va oferi astfel de servicii, va avea din start un plus, pentru ca piata exista deja, doritori exista, si vor avea un motiv suficient de bun sa treaca la el. Deci, nu ar fi cea mai smart miscare, din punctul meu de vedere.

Ca sa nu mai zic ca un prepay, asa "volatil" cum e el, iti aduce exact aceeasi bani ca si un abonat. Ce mi-e abonament Fun 11 redus la 5 euro, ce mi-e optiune de 5 euro? Tot 5 euro sunt si intr-un caz si in celalalt. Cu singura diferenta ca pe prepay nu-l ai la mana cu un contract.

Daca unora le place situatia asta, nicio problema, abonamentele sunt la mare cautare. Dar pentru cei carora nu le place sa fie dependenti de o bucata de hartie, exista Prepay. Si asta e foarte bine.

Client Orange

apropo de ce "face"  microsoft   ; mi-am cumparat un laptop pe intel (i5-1235U) anul trecut  (freedos-no OS) care precizeaza ca se poate instala numai win 11 ... atunci pe moment nu aveam 11 si am instalat 10  care s-a instalat fara probleme , aparent functiona perfect DAR  drivers  ioc  pentru laptop  .. nu avea suport decat pentru win 11  ... a doua zi mi am facut o imagine cu rufus  ( am bagat un TINY 11)  la care am absolut tot suportul de drivere  de la ACER ...(laptop produs de  acer am)

deci producatorii de hardware sunt sa zic asa mana in mana cu microsoft..

Cam e de mult timp asta. Una din "problemele" linux este fix "cooperarea" dintre producători și Microsoft. Driverele proprietare nu prea scapă și în lumea "freeware". 

Clar! Iti dai seama ca au si ei de castigat. Ei isi vand hardware-ul, Microsoft isi vinde soft-ul.

Client Orange

Cine nu vrea abonament clasic va alege varianta digitala Yoxo.

Ar fi un pas important deoarece sunt foarte multi utilizatori care doar păstrează numărul și incarca o singura data pe an cartela.

Oricum daca se va dori acest lucru toți furnizorii rămași o vor face in același timp.

Da. Daca nu ai nevoie decat sa primesti apeluri, nu prea are rost sa incarci mai des, si cu atat mai putin sa-ti faci abonament. Dar da, Yoxo ar fi cea mai apropiata alternativa.

Pe de alta parte, daca asta e problema, se poate micsora perioada de gratie, si ai rezolvat problema fara sa renunti la tot serviciul. Solutii exista. 🙂

Client Orange