anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] It’s time for a new giveaway! Comunitatea Orange te invită la The Color Run Timișoara ‌‌

GeorgianaD
Moderator

Așa cum te-am obișnuit, suntem pasionați de competițiile sportive pline de culoare și energie. 🦄

De aceea, lansăm un nou giveaway, unde ai șansa să câștigi o invitație la evenimentul The Color Run din Timișoara din data de 25 mai 2024.

Te invităm să ne împărtășești în comentarii dacă folosești o brățară sau ceas inteligent și cum consideri că îți sunt de folos, nu uita să incluzi sintagma #TheColorRunCelebration. Asigură-te că te numeri printre primele 4 persoane din clasament, și vei primi o invitație la cel mai colorat eveniment din oraș.

Doar un singur comentariu va fi luat în calcul pentru clasament. Regulamentul campaniei se poate consulta aici.

Pe locuri, fiți gata, start... la joacă și distracție! 🕺

Color Run TM.PNG

Giveaway-ul s-a încheiat. Felicitări câștigătorilor, @RafaHelper , @Elena13 , @And04  și @AndSoc !

 

5 Răspunsuri 5

AndSoc
Junior

Folosesc un smartwatch samsung, pentru a contoriza pasii, calitatea somnului, si pentru a raspunde la telefon fara sa scot telefonul din buzunar

#TheColorRunCelebration

And04
Senior

Salutare,

Eu folosesc de aproximativ 3 ani un smartwatch Huawei GT2 pentru a masura numarul de pasi parcursi in fiecare zi, pentru a monitoriza cata miscare fac, si de asemenea, pentru a masura pulsul. Pe langa aceste functionalitati, imi place ca pot primi notificari de la aplicatiile preferate si le pot citi fara sa am telefonul la indemana.

#TheColorRunCelebration

Elena13
Junior entuziast

Buna tututor,

Folosesc un Xiaomi Mi Lite 2(sper ca i-am scris corect numele). Imi place ca are o interfata prietenoasa, pot vedea numarul de pasi, pulsul, notificarile si de asemenea, are si aplicatie mobila unde gestioneaza datele pe o perioada mai mare de timp si practic am um istoric cu activitatea desfasurata. E buna si optiunea care trimite remindere din 30 in 30 de minute pentru a face miscare. Eu sunt multumita de ceea ce ofera mai ales ca este la un pret decent.

#TheColorRunCelebration

RafaHelper
#StarMember

Hello, 

Eu folosesc un Xiaomi Mi band 5, imi place foarte mult pentru ca e mica ca si dimensiuni si o pot folosi chiar si in somn. Este foarte utilă pentru a-mi număra pașii si recunoaște singura cand incep sa aleg, astfel imi sunt inregistrate toate activitatile fizice. 

#TheColorRunCelebration

Virgil1
Junior entuziast

Eu nu folosesc niciun ceas întrucât nu știu care este cel mai bun din punct de vedere al performantei.  As dori un ajutor din partea dvs pentru alegerea mea ce o voi face curand.#TheColorRunCelebration,