anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Yoxo 2.0: Bune si Ne-Bune

CristianP
Junior entuziast

Felicitari pentru Yoxo 2.0!

 

Parti bune:

  • se lucreaza activ la aplicatie, bravo!
  • s-au luat in considerare anumite sugestii anterioate de feedback;
  • au scazut preturile pachetelor, super!
  • ceva animatii noi de meniu / pagina.

 

Parti ne-bune:

  • schimbare completa a nuantelor de design. De ce, dragi tovarasi, s-a produs mutarea de la designul de baza Orange cu portocaliu, negru, alb si gri? Acum are acest violet cu galben care ma duce cu gandul la alte companii, in niciun caz la Orange. Toate serviciile Orange pastreaza designul de baza la culori, asa cum orice companie o face. Dar Yoxo arata parca e facut de Dedeman acum.
  • fonturile aplicatiei pe iOS erau perfecte initial, erau fonturi de sistem (probabil San Francisco). Acum sunt prea diferite, multe dimensiuni, condensate, prea groase unele titluri, nu mai exista consistenta deloc, e mai mult ca o interfata cu informatii promotionale;
  • animatia din sectiunea “Detalii” este interesanta dar nu consistenta. Primul paragraf se duce in sus si acopera titlul, apoi pagina coboara in jos. S-au juxtapus doua tipuri de animatii pe aceeasi pagina, este dificil de urmarit atent, creeaza confuzie in navigare;
  • iconita aplicatiei pe iOS este galben cu mov, cea originala era perfecta;
  • va rog sa luati in considerare adaugarea unei noi functii de “Tema” (Theme), unde sa existe posibilitatea ca utilizatorul sa schimbe tema de culori a aplicatiei. De exemplu doua Teme: “Yoxo” si “Yoxo Clasic”. Cand scimbam pe Yoxo Clasic, sa revina acel design initial, elegant, culori originale Orange (portocaliu cu negru, gri si alb) si cu fonturile de sistem iOS. Acea tematica de design era perfecta. Daca se impinge noua paleta de culori cu violet si galben, macar lasati posibilitatea clasica sa fie si ea activa. Utilizand Yoxo 2.0, simt ca arata ca o sectiune de articole promotionale, nu ca o aplicatie profesionala si in niciun caz nu simt ca e de la Orange (datorita culorilor si fonturilor diferite);
  • nu mai gasesc optiunea de a merge in comunitatea Orange direct din aplicatia Yoxo;
  • sugestii esentiale din vechi: adaugare de optiune eSim si posibilitate de management a mai multor numere de telefon in Yoxo (poate “Yoxo family”).

 

** Make Yoxo Great Again! **

5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator
@CristianP, ne bucură interesul tău pentru Yoxo și mulțumim mult pentru noul feedback! A și plecat către colegii noștri 🙂

Miha_Z
#StarMember
Felicitari pentru feedback. Nu folosesc acest serviciu si citind acest topic am aflat si eu ca a fost lansata a noua aplicatie Yoxo, cu unele imbunatatiri, dar si minusuri ale designului.

CristianP
Junior entuziast
Update: * admir varianta de Dark Mode pe iOS. Telefonul meu intra automat pe Dark mode noaptea si aplicatia Yoxo se schimba si ea, acum este 95% monochrome (alb-negru) cu doar cateva fonturi galbene. Mult mai bine asa, desi nu e Orange clasic; * ca sugestie: adaugarea unei optiuni de schimbare a temei (Light / Dark / Auto). Simt nevoia sa imi las telefonul pe Dark Mode si ziua, doar pentru a avea Yoxo monochrome, evitand designul nou; * desi initial am laudat preturile noi mici, observ ca e doar o oferta promotionala pana la 31 Octombrie, dupa care se vor majora la loc; * este nevoie de mai multe tari pentru roaming in afara SEE. Am fost in China si Orange nu avea roaming, dar un prieten avea Vodafone si vorbea acasa cu familia zilnic. Imi imaginez ziua cu Yoxo activat manual pentru Asia, sa le cada mustata celor care ar vedea asta. Ce reclama buna pentru Orange ar fi.

FLo1
#StarMember
Vechea cromatica (ca tot ne legam de design) era excelenta daca nu era NEGRUL predominant. Sa tot vezi negru in fata ochilor nu e chiar o placere. Inclusiv la alte promotionale ORANGE nu vezi negrul Predominant. Concret: Cum ar fi sa-i vezi pe Milidge si Doig in... Negru?? O placere? Nici pe departe. Deci si schimbarea lui YOXO e de bun augur, chiar daca acel "GALBEN" poate sa aiba o tenta nu prea stridenta.

Vio73
#StarMember
Văd că ești interesat de acest serviciu și chiar îi scoți în evidență laturile pozitive și cele negative. Interesante și sugestiile tale! Felicitări!