anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Trebuie sa astept sa se plateasca abonamentul vechi pentru a putea trece la un abonament Yoxo?

dv25
Începător
Am plasat o comandă pentru un abonament Yoxo, în aplicație, și mi s-a spus că abonamentul va fii activat în momentul în care, în mod normal, se reîncarca abonamentul (vechi) Orange. Până aici nicio problemă, dar, mai jos, scrie așa "Asigură-te că ai plătit factura de servicii pe abonamentul curent înainte de ziua activării Yoxo". Problema este că factura de obicei se emite cu o zi mai târziu decât acea dată a activării (care apare în aplicație), iar plata facturii se face automat prin bancă, acest lucru având un delay (o întârziere) de aproximativ 10 zile. Dacă factura pe abonamentul vechi nu se poate plăti înainte de data activării Yoxo ce se întâmplă? Nu voi putea activa Yoxo? (chiar dacă factura se va plăti cu siguranță, deoarece mai sunt încă 2 numere de telefon pe acea factură). Îmi vor fii dezactivate serviciile Orange până la plata facturii? Va fii anulată activarea Yoxo cu încă o lună (în care probabil se va întampla la fel)? Îmi va fii dezactivat numărul de telefon și voi rămâne "cu ochii în soare"? Sau voi putea activa Yoxo la data stabilită, plata facturii serviciilor Orange făcându-se la o data ulterioară, desigur, până la data scadentă, printr-un transfer bancar setat automat (setat așa de ani de zile)?
1 Soluţie acceptată‚

Salut, dv25, Daca numarul pe care doresti sa-l migrezi nu mai are perioada contractuala ramasa, poti porta abonamentul la cel de tip YOXO, chiar daca factura se va emite o zi mai tarziu.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

Razvan
#StarMember
Abonamentul reîncărcabil se emite cu 1 lună în avans, deci la nivel teoretic, ar trebui să poți activa oricând abonamentul Yoxo, atât timp cât ești în afara perioadei contractuale.

Salut, dv25, Daca numarul pe care doresti sa-l migrezi nu mai are perioada contractuala ramasa, poti porta abonamentul la cel de tip YOXO, chiar daca factura se va emite o zi mai tarziu.