anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Timp portare yoxo orange

whoseandrew
Junior

Salut, recent am fost intr un Orange Shop sa ma portez de pe Yoxo de la abonamentul de 39 lei la abonamentul celor de la Orange Fun 11 cu 5,5 euro pe luna, si nu mi s a comunicat cand se va realiza portarea sau daca macar dureaza ceva timp. Inca nu pot accesa My Orange, inca spune ca fac parte din Yoxo, iar in aplicatia Yoxo totul mergea ca inainte. As dori sa stiu cat timp ar dura pana ma mut de pe abonamentul yoxo la cel de la orange, multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Minim 3 zile lucrătoare, dar numai mult de 25 (tot lucrătoare). Care este data facturii din Yoxo? S-ar putea sa se aștepte încheierea perioadei de facturare (deși nu ar trebui sa se întâmple asta). 

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

la fel, doar ca ma pune sa oun codul de abonat

Anonim
Neaplicabil

Da ai dreptate trecerea de la yoxo la abonament Orange se poate face doar in magazinele Orange 

1000004662.jpg

 daca nu poți suna la 300 roagă în privat unul dintre moderatori sa se intereseze de stadiul portarii tale @DanielaH 

voi suna azi

@whoseandrew: Dacă nu mai vrei Yoxo, dar dorești să rămâi la OrangeRO, alegi din aplicația Yoxo trecerea numărului la PPY. De acolo procesul e simplu, și ești client OrangeRO (nu OROC). 

Cum aleg asta?

Astazi am fost in alt Orange Shop sa vad daca mi s a completat cererea de portare, si domnul de acolo imi spune ca nici o cerere nu a fost initiata, si mi a zis ca beneficiez de reducerea aceea de 5,5 euro doar daca trec de la prepay la ei la abonament, mi se pare incredibil pentru ca altii de la megamall mi au transmis ca e valabila portarea, si 3 saptamani mai tarziu, ma trezesc ca nu am rezolvat nimic. Mi se pare incredibil ca am asteptat degeaba, si m as gandi sa ma portez la Digi. Pareri?

Buna,

Numai tu poți hotăra ce vei face in continuare.

Cel mai bine ar fi sa treci pe cartela prepay iar de acolo lucrurile devin mai simple indiferent de decizia pe care o iei.

Orange-Vodafone-Digi-Telekom