anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Eroare de sistem la plata facturii - YOXO

teop
Junior
De 4 zile incerc sa platesc factura la abonamentul YOXO si primesc aceeasi eroare in aplicatie: "Eroare de sistem. Tranzactia a esuat."
.
Sunt in contact cu cei de la serviciul clienti care de 4 zile imi spun ca departamentul tehnic se ocupa de aceasta problema. Nu am nicio baza ca se va rezolva prea curand. Problema e ca intre timp mi s-a suspendat numarul de telefon. Cred ca va puteti imagina cat e de placut sa nu ai minute nici internet, mai ales cand nu e din vina ta.
.
A mai patit cineva asta? Aveti un sfat ce as putea face? Am trimis o sesizare la reclamatii[at]orange dar nimic, liniste. Sincer, e un sentiment foarte naspa ca vezi ca nu le pasa.
.
P.S: Cred ca plata nu se accepta din cauza ca inainte am avut un card virtual de la Revolut pe care l-am sters. Probabil, in sistemul de back-end la Orange, tranzactia a fost semnalata ca fiind "suspecta" iar contul a fost pus pe stand-by. Lucrand in domeniu sunt sigur ca e ceva foarte simplu, o persoana trebuie sa se uite peste cont si sa "apese un buton" pentru ca lucrurile sa se intoarca la normal. In banking asa ceva se intampla zilnic, dar nu dureaza niciodata atatea zile sa se remedieze.
19 Răspunsuri 19

Bdbyte
Începător
Eu inteleg ca este o problema tehnica si am multa rabdare, dar nu inteleg de ce ati dezactivat numarul chiar astazi 8 noiembrie, cand este ziua Sfintilor Mihail si Gavriil

Random
Junior
7 zile mai tarziu si tot nu-i rezolvata si am abonamentul suspendat. Go Orange!

Ovisibiu
Începător
Subscriu la aceste probleme tehnice ale Yoxo... În octombrie 2021 mi s-au retras banii de pe cont, dar din probleme tehnice a fost suspendat contul cca o săptămână. Luna aceasta la un rest de plata de 3lei, apare pe platforma lor plata efectuata, pe extras nu identific suma retrasa, serviciul în continuare suspendat.... Din motive tehnice

equal_breeching
Începător
Aceasi problema, incerc sa fac plata in Yoxo si nu functioneaza, am incercat cu doua carduri, unu dintre ele de la Revolut.

rebina
Începător
Azi toata ziua mi-am pierdut timpul inutil ca sa paltesc niste amarati de 21 de lei pentru ca de maine imi suspenda nr si netul...Fiind o fire perseverenta stiu ca am stresat fetiscana care raspunde la messenger ,,dar saraca habar nu are de programul lor prost facut...Ea a incercat sa imi trimita tot felul de linkuri care in final ma trimit plateste direct cu cardul....insa beleaua este ca dupa ce formez nr meu apare in rosu mai jos ca nr este activ si doar numerele suspendate pot plati......am resetat si parole dar nu mi-a folosit la nimic...nu am reusit...Ma gandesc sa plec de la Orange...Ce alta companie de telefonie mobila imi recomandati ? de trei luni ma streseaza cu suspendarea ca nu sunt in stare sa ia 20 de lei cu toate ca ii am la debit direct...huoooo rusine..