anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema portare VDF in YOXO

DaDe
Junior

Salutare!

Sa va povestesc ce pățesc eu acum.

Am un nr Vodafone cartela și care va fi dezactivat în 10.10.2023.

Și am zis, hai să trec pe YOXO. Asa că fac deschidere de cont Yoxo, cu nr de portat, cu poza sim VDF și toate cele. Îmi vine cartela YOXO, o scanez, deschid contul, și ... caut să îmi aleg data de portare.

Dar ... nu-i nicăieri. Hopa pe Messenger Yoxo, mai mai să mă convinga că nu am făcut eu ceva corect, că nu e nici o cerere de portare!

Bineînțeles că insist, că doar nu m-a luat capul, într-un târziu (3 zile de la activare) îmi apare un mesaj că e ceva in sistem și trimit mai departe.

Cer să fiu contactat telefonic, că am fost întrebat cum vreau telefonic sau pe email, Astăzi primesc ... un email cum că este o problema de sistem:

"Va scriu in legatura cu situatia deschisa pe contul Yoxo si doresc sa va informez ca avem o eroare tehnica cunoscuta, departamentul abilitat face demersurile necesare pentru a rezolva situatia cat mai rapid."

Adică după 8 zile de la semnarea contractului și după 4 zile de la activitatea contractului ei nu sunt un stare să trimită cererea de portare.

Sau ... nu vor să facă portari pe YOXO.

Problema e că pe 10.10.2023 VDF dezactiveaza numărul!

Ce credeti ar fi bine sa ii scuture puțin ANPC-ul și ANCOM-ul?

A mai pățit cineva asta?

 

 

13 Răspunsuri 13

Jblacking
Junior entuziast

Salut.
Nici eu nu am o experienta prea placuta cu Yoxo momentan. Am probleme dupa portare, in sensul ca nu mai primesc SMS uri de la numere scurte / SMS uri cu coduri de activare de la diferite site-uri.

DaDe
Junior

Se pare că e mai bine sa mă retrag din portare....

 

Jblacking
Junior entuziast

O sa te urmez cat de curand!

DanielaH
Moderator

@DaDe, bun venit în Comunitate!

Îmi pare rău pentru situația ta. Putem ruga și noi colegii de la Yoxo să verifice. Ne poți oferi, te rog, numărul de telefon în cauză și adresa de e-mail în mesaj privat? Mulțumim.

cristi712
Junior

Aceeasi poveste! Pe 26sep am comandat din aplicatie, am introdus toate datele pentru portare: numar existent, cod primit pe sms, poza sim vechi; noul sim a ajuns si a fost activat pe 29sep; am cautat optiunea de selectare data portare pana mi-a venit rau. Am reclamat situatia pe chat-ul yoxo, raspunsuri greoaie dupa zeci de minute si apoi a 2-a zi, screenshot-uri, informatii despre telefon, versiune aplicatie... Sezizare inregistrata si trimisa mai departe cu termen de solutionare maxim 5 zile lucratoare; au trecut deja 4. Luni-marti pe 2-3sep am incercat si sa sun la 0374300300 pentru a vedea ce se intampla, poate intru la departamentul care e in stare sa faca ceva... Dupa vreo 15-20min de asteptare cu mesajul clasic al robotului "apelul e important, veti fi preluat de un operator, ramaneti pentru a va pastra..." incepe sa sune, semn ca voi fi preluat de un operator, iar apoi primesc ton de ocupat. Vreau sa ii urez multa **beep** operatorului care nu a avut chef de munca si mi-a inchis apelul. L-as reclama, dar probabil tot un coleg de-al lui va raspunde (sau nu) si va prelua reclamatia (sau nu).

Probabil voi abandona incercarea si voi activa abonament Digi de 2 euro.

@cristi712, te rog și pe tine să ne oferi numărul de telefon în cauză și adresa de e-mail în mesaj privat pentru a verifica situația cu colegii noștri. Mulțumim.

V-am scris. Multumesc!

Doua cazuri identice!

Anonim
Neaplicabil

Nu poți porta nr de Vdf pt ca ești în perioada de grație și Vdf îți respinge automat cererea, trebuie să faci o reîncărcare pt a avea perioada activă a creditului și dupaia poți porta numărul. 

De unde ai scos prostia asta? Atat timp cat numarul e activ, acesta se porteaza (chiar si dupa, un pic mai greu).

Si ce sa respinga Vdf daca nici macar nu se initializeaza portarea?

Ce bine ar fi asta!

Dar problema actuala e la Yoxo așa cum și ei recunosc!

Nu pot da drumul la cererea de portare, pt că nu pot alege data de portare din cont!

Când pot sa aleg data de portare, încarc VDF cu 1 euro și gata.

Dar... nu poate Yoxo!

Jblacking
Junior entuziast

Cine este YOXO?

A mancat Micutzu tot bugetul si nu au mai ramas bani pentru programatori si tehnicieni capabili.