anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prețuri reduse la YOXO

svetalex
Maestru
Vești și mai bune decât cele primite pe email 🙂
Abonamentele YOXO au preturi mai mici decât cele din reclamă. Am anexat capturi de ecran cu mesajul primit și prețurile din aplicația YOXO.
Personal mă bucur că au luat decizia reducerii prețurilor și așa cum sunt acum mi se par ok.
Voi ce părere aveți?
27 Răspunsuri 27

Matt
Junior entuziast
Nu imi imaginez de ce ar vrea cineva abonament Yoxo. Inafara de acele 2 persoane care consuma < 20 GB/luna cartela prepay de 5 euro cu 105 GB este mult mai avantajoasa. Macar daca oferea 5G, eSIM, Number Share sau macar Phone Credit/Puncte Thank You. Pentru mine in momentul asta nu are sens si nici nu stiu pentru cine ar avea.

Razvan
#StarMember
Este puțin net la 25 lei, ia să ofere 50 Gb la 25 lei, parca altfel se vede.

Matt
Junior entuziast
Ia sa ofere de la 100 GB in sus ca sa aiba vreo sansa. Cred ca orice ar face abonamentul asta nu poate avea succes. In zona 5 - 14 euro pierde fata de cartela iar in zona 15+ euro pierde fata de Smart 15 care ofera nelimitat 5G + eSIM si ce beneficii mai au abonamentele.

FLo1
#StarMember
Pentru cei care nu gasesc explicatii: Yoxo mizeaza pe buyback de date mobile, dar la 25% din valoarea initiala nu devine rentabil. Adica niste OTY la abonament devin mai rentabile decat acest buyback. Ca sa nu vorbim si de alte beneficii. Pe de alta parte la valoarea initiala ai putin trafic inclus, dar pentru dependentii de " date mobile" exista suplimentul de 1GB pentru 1 leu. Insa astfel platesti de nu merita. Povestea continua, transformari vor mai urma, insa fiecare va decide in functie de nevoile propri.

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Anticipam oferta de cand au trimis un studiu de piata pentru aceste cartele. Personal optiunea de 19 RON (25 RON) cu buyback de date mi se pare ideala pentru cei ce nu folosesc internetul, exemplu persoane in varsta. Bineinteles, pica minutele internatonale in varianta YOXO dar are nelimitat national ceea ce nu a putut decat sa ma bucure. Cu buyback pe internet si la pretul de 25 RON, tot este o oferta cu Nelimitat minute si sub Prepay-ul de 5 euro. Pentru optiunle de cu 60GB si 100GB de net discutiile sunt mai delicate intrucat momentan PrePay-ul ofera promotii destul de competitive, dar este posibila trecerea la Yoxo fortata prin modificarea ofertelor PrePay (putin probabila in conditiile actuale ale preturilor PrePay practicate de ceilalti operatori). Totusi nu pot sa nu observ oarecum beneficiile, eu nefolosind constant acele minute internationale din Prepay iar pt. apelurile catre SUA sunt cam inutile deci prefer sa incarc Rebtel si sa fac apel VoIP din suma preincarcata pt apeluri externe. (+) Perioada de gratie conform contractului este ok : "In cazul in care la finalul celor 48 de ore din perioada de gratie, clientul nu a platit, serviciile ii vor fi suspendate timp de 28 de zile. I se va permite accesul in aplicatie, sa primeasca apeluri si SMS-uri, insa nu va putea apela sau trimite sms sau sa faca consum de date" (-) Cu roaming-ul iarasi este delicat pentru ca te obliga sa treci la un abonament superior, mi-ar fi placut o extraoptiune 5-10 lei cu Roaming pt. pachetele mai ieftine, ai fi putut optimiza mai usor abonamentul. (-) Legat de costul per GB suplimentar, nu am citit termenii, dar in aplicatie imi arata ca 20GB suplimentari sunt 5 lei extra fata de abonamentul actual deci un cost de 0,25 RON pe GB - posibil ca teoria cu 1 RON GB si buyback cu 0,25 sa nu mai fie valabila. (-) Evident, urasc ca nu pot adauga mai multe numere in Yoxo din aplicatie, totusi am decis sa incerc oferta cu una dintre cartele. In concluzie mi-ar placea sa vad si mai multe optiuni cu diferite resurse la costuri modice (upgrade pt Roaming la pachetul actual fara a mai trece la alt pachet, pachet de MMS-uri, pachet nelimitat in retele sociale, pachet de date nelimitat 8 pm-8am tip Happy night etc., pachete mai ieftine pt resurse internationale in afara SEE ).

DanielaH
Moderator

Oferta actuală de preț pentru abonamentele Yoxo o găsiți aici: https://www.yoxo.ro/abonament/. Ea este valabilă până pe 31 oct. 2020.

DanielaH
Moderator
Oferta cu prețuri reduse la abonamentele Yoxo a fost prelungită toată luna noiembrie.

svetalex
Maestru
Ce veste bună!

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Doar menținând prețurile scăzute unii useri vor accepta să aleagă beneficii mai puține ( ex internet ) pe variantele propuse de YOXO. In secunda in care YOXO trece la o tarifare superioara, mulți utilizatori ce sunt atrași de plata recurenta și opțiunea de a cumpăra o cantitate mai.mic de net , vor migra la PrePay.

DanielaH
Moderator
Update - oferta cu prețuri reduse la abonamentele Yoxo a fost prelungită până pe 8 ianuarie 2021.

DanielaH
Moderator
Update cu vești bune! Oferta cu prețuri reduse la abonamentele Yoxo a fost prelungită până pe 28 februarie 2021.

Ascary
Campion certificat
Sunt sigur ca Flo o sa dea pe dinafara de bucurie 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Bine ca nu s-a prelungit pana pe data de 30 Februarie..... nu de alta, dar, in decursul anilor, am fost martor la unele glume de genul acesta!