anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nou de la YOXO! Noi planuri tarifare începând din 15 iunie!

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Din nou vești bune de la YOXO.

De astăzi, 15 iunie 2023,  YOXO îmbracă haine noi și vine cu un portofoliu nou de abonamente.

Noile planuri tarifare Yoxo sunt:

  • YOXO 9 lei (10 GB incluși)
  • YOXO 19 lei (60 GB incluși)
  • YOXO 39 lei (160 GB incluși)

Resursele de voce și SMS rămân nelimitate.

DanielaH_0-1686836837114.png

Clienții activi cu abonamente YOXO 50/ YOXO 100/ YOXO 150 vor fi migrați automat la noile planuri tarifare, la prima recurență după 15 iunie astfel:

  • YOXO 50 GB cu 19 lei -> YOXO 60 GB cu 19 lei (10 GB mai mult, același preț)
  • YOXO 100 GB cu 29 lei -> YOXO 60 GB cu 19 lei (mai puțini GB, preț mai mic)
  • YOXO 150 GB cu 39 lei -> YOXO 160 GB cu 39 lei (10 GB mai mult, același preț)

Abonamentul YOXO 29 lei cu 100 GB nu va mai fi disponibil în ofertă. Clienții care dețin acest abonament vor fi migrați odată cu prima recurență la pachetul corespondent (YOXO 19 lei cu 60 GB).  La fel ca și până acum, ei vor putea să adauge opțiuni cu extra net.

Clienții cu planurile tarifare din 2020, YOXO 20GB și YOXO 100GB  (cu sau fără beneficiul de bani înapoi pentru netul neconsumat) vor rămâne cu aceste pachete atâta timp cât vor dori acest lucru.

Abonamentul YOXO 29 lei cu 60 GB va fi scos, de asemenea, din oferta YOXO. Utilizatorii acestui abonament vor fi notificați cu 30 de zile înainte și li se va recomanda să aleagă fie YOXO 19 cu 20 GB, fie YOXO 39 cu 100 GB. În ambele situații vor pastra beneficiul de bani înapoi pentru netul neconsumat (dacă au această ofertă activă pe cont).

Clienții cu abonamentele YOXO 19 lei (20GB), YOXO 29 lei (60GB) și YOXO 39 lei (160GB) pot solicita oricând din aplicație trecerea la noua ofertă.

 

Opțiunile de extra net disponibile în ofertă sunt:

  • 60 GB -> 12 lei
  • 160 GB -> 32 lei

 

Voi ce părere aveți de noile abonamente?

#Yoxo

29 Răspunsuri 29

vladut12am
Cunoscător certificat

Salutare!

Foarte bun noul portofoliu de abonamente Yoxo!

În funcție de necesitate, se poate opta pentru unul dintre cele 3, iar cel nou la doar 9 lei/lună este alegerea ideală pentru cei care nu utilizează intens internetul și fie au nevoie doar de o opțiune de back-up, fie doresc să folosească abonamentul într-un telefon clasic, în cazul seniorilor care nu au deloc contact cu internetul și doar efectuează și primesc apeluri.

Mulțumim frumos pentru aceste informații!

Anonim
Neaplicabil

Cel de 9 lei e echivalentul Senior 2 la abonamente 🙂

Vio73
#StarMember

Sunt super, dar nu înțeleg de ce sunt diferențe atât de mari între yoxo și abonamentele clasice. Poate cineva cu mintea luminată face ceea ce trebuie și mai ajustează și la abonamente din prețuri.

Mulțumim!

vladut12am
Cunoscător certificat

Așa este, Viorel.

Ofertele Yoxo + cele de pe Prepay sunt mult mai avantajoase decât abonamentele clasice din punct de vedere al prețurilor.

Însă, în cazul Prepay, un dezavantaj considerabil ar fi lipsa accesului la 5G, o problemă care sper să fie remediată cât mai rapid, având în vedere faptul că spre exemplu Telekom oferă deja această facilitate atât la abonament, cât și la cartelă. Știu că și Vodafone oferă neoficial acces la 5G pe Prepay.

În cazul Yoxo, ar fi super fain, dacă ar exista și un abonament 5G cu net nelimitat.

Anonim
Neaplicabil

Ai 5G la cel de 39 de lei și merge brici unde are acoperire

vladut12am
Cunoscător certificat

Dar, acei 160 GB se duc pe apa sâmbetei, dacă faci la greu teste în 5G, mai ales pe banda n78.

Anonim
Neaplicabil

De ce ai face teste? Serios, aceasta te interesează sau pur și simplu să-ți faci treaba? Bre oameni buni eu m-am săturat de atitudinea aceasta cu a ne-o măsura care o are mai mare... îți faci treaba și cu 10 Mbps... eu mai mult de 590 Mbps n-am prins în Brașov pe așa zis-ul 5G...

vladut12am
Cunoscător certificat

Poate că unii au hobby-ul de face teste. Este alegerea lor pe care nu o poate detesta nimeni.

Dar, dacă faci hotspot pentru laptop în cazul în care te afli în mișcare și nu ai acces la Wi-Fi, nu consumi rapid tot netul inclus? Acolo este clar un consum mult mai mare de date decât cel de pe mobil, pentru că poți face simultan mult mai multe lucruri pe laptop decât pe un telefon (ex: update-uri la sistemul de operare, descărcări de programe/jocuri, vizionare de filme/seriale în 4K etc.).

Anonim
Neaplicabil

Este efectiv jignitor ca cei cu abonamente standard sa plătească 9€ pt cel mai mic abonament iar la yoxo doar 9 lei. Faceți ceva și cu oferta de abonamente fun, Smart. In ritmul asta toți vom trece pe yoxo. Măcar abonamentele fără telefon sa fie ceva mai ieftine

Andrei4154
Junior entuziast

Pretul la abonamente clasice difera pentru ca e considerat un avantaj (daca este) in a cumpara un mobil mai avantajos (in realitate trebuie sa verifici foarte bine preturile cu celelalte magazine online). Nu trebuie sa fii nemultumit de oferta la abonamente clasice, daca ai o situatie mai avantajoasa, prinde momentul si treci pe alta varianta. Succes YOXO si pe viitor ! Voi recomanda cu caldura YOXO prietenilor si cunostintelor mai ales ca acum concureaza la pret evident cu digi ! 9 lei e ceva nemaivazut la orange (cel putin de mine).

András
Junior entuziast

Foarte bine ca sau mobilizat ca sa aiba o paleta larga de abonamente, de la cel mai ieftin pana la cu de toate. Bravo Yoxo!

I-am sugerat de mai multe ori, prin sondajele primite si pe chat, sa introduca un abonament mai ieftin pe care pot sa-l iau pentru parinti, care la randul lor nu folosesc internet, doar voce. Si in sfarsit iata-l, unul ieftin. 

Totusi nu inteleg de ce trebuie sa fac un pas in plus daca am un abonament vechi (cu returnare bani) ca sa trec la noua oferta de 9 lei, adica daca am cel de 39 ron prima data trebuie sa activezi oferta noua de 39, care devine activ la reinnoire, mai apoi sa trec la cel de 9 ron, iara la o noua reinoire. Adica o sa am activ oferta de 9 ron doar dupa “doua” luni. Cel putin asa am inteles eu, din informatiile furnizate. 

Numai bine. 

bogdanonut
Junior

Foarte tareeee Orange. Si serviciile de pe abonamente cand le mai scumpiti cu 1-2 euro fiecare in parte? Ca de undeva trebuie sa va scoateti bani….ma gandesc ca tot cu cei de pe abonamente 😂😂 ai de capul nostru….Romania!

Anonim
Neaplicabil

ca sugestie pe viitor, faceți așa încât și abonamentele yoxo sa poată fi introduse in pachet LOVE, adică o cartela prepay poate fi in LOVE dar yoxo nu, ceea ce nu e deloc ok

Valyy
Începător

Chiar foarte mișto abonamentul de 9 lei, dacă nu se destabilizează rețeaua o să migrez instant 2 numere pe Yoxo la acel abonament;) Și sper să nu mai apară eroare de plată, să plătești de 2 ori factura XD! Keep up the good work 💪💯