anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mai mult internet inclus la abonamentele Yoxo - modificare oferta comerciala (21.10.2021)

Anonim
Neaplicabil
De astazi avem oferte Yoxo cu mai mult net inclus, dupa cum urmeaza:
- 50 GB la 19 lei in loc de doar 20
- 100 GB la 29 lei in loc de 60
- 150 GB la 39 lei in loc de 100
Noile oferte se pot vedea aici:
https://www.yoxo.ro/abonament/
Sunt disponibile spre activare imediata clientilor noi, iar din 10 noiembrie si celor existenti. Ce parere aveti? Eu ma bucur ca se ofera net mai mult, in acest fel Yoxo devine mai atractiv fata de PrePay.
7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Mi se pare că în sfârșit Orange începe să rezoneze cu nevoile clientului. Sper insă să nu se oprească doar la acest tip de abonamente și să ofere mult mai mult net inclus și la celelalte tipuri de abonamente, iar cele cu nelimitat să pornească măcar de la 9 euro și să aibă și acces la 5g. Mulțumim pentru informații!

a_d_y
Junior entuziast
Știu ca angajații orange citesc aici. Sunt sigur ca sunt și cei de la marketing. Deobicei ofertele se schimba din 3 în 3 luni și probabil ca pana la sfârșitul lui noiembrie ( cu BlackFriday) vom avea alt portofoliu de abonamente. Probabil ca atunci se va activa și a 4a opțiune yoxo cu 5g nelimitat la vreo 50 de lei. Spun asta pentru ca momentan doar SMART 15 vine cu aceste resurse și nu au cum din punct de vedere comercial sa lanseze o opțiune pentru yoxo mai ieftină decât la abonament. Eu aștept și lansarea number share dar astept totusi sa lase serviciul clienți GRATUIT. Pe partea aceasta este dezastru.

Razvan
#StarMember
Tare ciudată politica Orange, la prepay și Yoxo ai oferte mai bune ca la abonament, unde viteza la net îți limitată la 300/50 Mbs, față de prepay unde este 450/100 Mbs. În afară de triplarea punctelor thank you pentru achiziția unui telefon, nu prea mai este rentabil abonamentul.

Neaplicabil
Chiar mă întrebam, după ce citisem ce modificări aduce actualizarea aplicației Yoxo, de ce nu văd nimic nou legat de oferte...

observator
Junior entuziast
Pentru abonatii Yoxo dinainte de data de 8.06.2021 se pare ca se pastreaza oferta cu banii inapoi pentru GB neconsumati, chiar daca se opteaza pentru un nou abonament dupa data de 10 noiembrie 2021. Spre exemplu, daca optezi pentru 50GB la 19 lei si consumi doar 10GB intr-o luna, vei primi inapoi echivalentul a 10 lei pentru 40GB neconsumati. Iata si confirmarea din doua discutii de pe chat:

sorinike
Junior
Nu o sa vezi reducerea aia decât cel mult o luna pana te vor măscări cu un răspuns sec. Între timp, azi, a văzut cineva in aplicatie posibilitatea de a trece la aia 50gb?

Andrei_53
Începător
Se pare că dacă treci la noua oferta, pierzi banii înapoi pe netul neconsumat