anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Hai cu prietenii la Yoxo!

DanielaH
Moderator

Salut!

Știați că Yoxo a lansat de curând o nouă campanie? Hai și tu cu prietenii pe Yoxo!

Odată cu noua funcționalitate, cel care recomandă Yoxo primește o lună gratis pentru fiecare prieten adus.

Alte mențiuni:

  • cel care recomandă poate primi maximum 3 bonusuri de o lună gratuită
  • bonusul se activează manual de către client și se aplică la urmatoarea recurență
  • bonusul va fi vizibil în aplicația YOXO în secțiunile "Consum" și "Invită un prieten"
  • bonusul de o lună gratis se acordă celui care a recomandat Yoxo imediat ce prietenul finalizează deschiderea abonamentului
  • oferta se aplică și clienților cu moneyback
  • după ce a atins limita de 3 bonusuri alocate, pentru recomandările ulterioare va primi în continuare 100 GB de net
  • prietenul adus va beneficia în continuare, și el, de o lună gratis

 

DanielaH_0-1695887804530.jpeg

Cum vi se pare această nouă ofertă?

Mai multe detalii pe https://www.yoxo.ro/ și in aplicatie 😃.

 

 

14 Răspunsuri 14

vladut12am
Cunoscător certificat

Bună, Daniela!

Este o ofertă foarte bună.

Mulțumim!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Ca si strategie de marketing, e foarte misto oferta. 🙂

In ceea ce ma priveste, o sa raman la Prepay. 😛 Dar ca oferta, pentru cei care au deja Yoxo sau vor sa intre in grupul Yoxo, e o oferta foarte tare!

Client Orange

Pololică
#StarMember

Mi se pare mie sau Yoxo pare sa atace piata cartelelor? Liniile generale par sa fie mai interesante (gratuitate la aducerea de clienti noi, flexibilitate in alegere in functie de buget, perioada standard de 30 de zile, roaming doar prin extraoptiune de internet cu perioada care nu este dependenta de optiunea standard (adica, am Yoxo de 9 lei cu incepere pe 1 ale lunii, dar plec pe 28 in concediu in tarile calde si activez atunci optiunea, nu mai imi fac griji ca la activarea urmatoarei perioade de 30 de zile trebuie sa mai activez inca o data extraoptiunea cu roaming). etc).

Facand o extrapolare "pe hartie", la o familie care isi ia telefoanele la liber si le "reinnoieste" la 3-4 ani, s-ar putea sa fie o optiune destul de buna. Ma gandesc ca parintii ar tine un abonament traditional (sa zicem pentru Orange Love) iar restul familiei (bunici si copii) pe Yoxo, cu perioade de gratuitate de pana la 3 luni pe numarul "principal" care aduce numerele in Yoxo.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Nu stiu daca strategia e neaparat de a "ataca" piata cartelelor. Dar cu siguranta se adreseaza si celor care vor sa treaca de la Prepay la Yoxo.

Cu toate astea, observatia ca se push-eaza cu Yoxo e una cat se poate de valida. Si am observat si eu. 🙂 De ce acum? De ce Yoxo? Nu stiu. Dar...de ce nu?

Client Orange

Facand o analiza ochiometrica in ultimile luni (sa zicem de la inceputul anului) vad o diferentiere subtila, dar care tinde sa fie destul de evidenta, intre servicii:

  • pentru abonamentele traditionale (clasice) se impinge (se recomanda) pachetul Love. Evident, nu sunt conditionari de abonare doar la un serviciu, dar beneficiile primite la pachet nu cred ca pot fi trecute cu vederea
  • pentru cartele parca incepe sa se standardizeze piata (la toti operatorii) privind perioada activa (28 zile/4 saptamani) pentru optiunile fara roaming, valori similare pentru reincarcare (5, 6, 8, 12, 16E) cu beneficii similare (la 5E, de exemplu, cantitatea de internet se invarte pe la 150GB [cu sau fara bonusuri standard incluse], etc)
  • pentru Yoxo (momentan singurul ramas pe structura exclusiv digitala*) care ar intra in sfera abonamentelor traditionale (o "fidelizare" pentru aducerea de clienti, un telefon cu pret putin redus, reducere la anumite servicii [in sensul ca platesti Yoxo intreg, dar primesti reducere la Revolut metal [daca folosesti], ceea nu cheltui pe alta parte), dar si in sfera cartelelor (prin modul de activare a optiunilor si libertatii de miscare, fara a avea un contract traditional cu limitativ in timp).

La un moment dat aveam doua joburi si, desi la al doilea munca (si, implicit, banii primiti erau mai putini) nu interpretam ca am doua salarii, ci consideram ca am cheltuieli mai mici (daca mai tii minte cand au fost introduse pachetele Love: platesti 8E pentru internet, ai televiziune gratuita, DAR erai conditionat de un abonament de mobil de 8E, platind, practic, 16E pentru 3 servicii, chiar daca reclama era cu: platesti 2 primesti 3).

 

*un sistem digital are si Lycamobile, dar nu cred ca mai reprezinta o solutie din 2007 la cum arata concurenta in Romania (si cu conditiile RLAH).

Vio73
#StarMember

Foarte interesantă oferta, mulțumim! Sper să atragă cât mai mulți!

 

FLo1
#StarMember

Ca ofertă, YOXO e net superior PPY, însă flexibilitatea PPY (pentru mine) depășește avantajele ofertei YOXO (atât ca resurse, cât și cost). Însă cum este loc sub soare, orice ați alege dintre ele, Orange se cheamă. Important semnal să fie și servicii 24/7. 😎

Anonim
Neaplicabil

Se pare că Orange dorește să atragă foarte mulți clienți tineri către Yoxo. Inclusiv juniorul meu de 14 ani știe absolut tot despre Yoxo.

În plus față de PrePay, Yoxo are și "Dealz" (oferte speciale de la Orange și parteneri). 👍

Asta nu înseamnă că dacă ești mai în vârstă nu poți să îți iei Yoxo. Dimpotrivă.

Mai mai că e posibil și în cazul meu să trec de la PrePay la Yoxo.

Bravo!

@Anonim: ”Mai mai că e posibil și în cazul meu să trec de la PrePay la Yoxo”. 

Comment: De când am descoperit paradisul cu SelfCare, nici măcar abonamentul standard nu-mi ajunge la vârful nasului, Yoxo nici atât. Siguranță în roaming dacă vrei / Doar cu SelfCare, numai pe PrePay. 💛❤️ Justificare? Ce e accesibil din roaming, (chiar dacă n-ai roaming), fără aplicație sau chestii smart și nu te lasă la greu? Răspuns: 👉PPY👈The best💪

Daca oferta se muleaza pe nevoile tale, de ce nu? Bunica sotiei doar vorbeste la telefon, deci abonamentul de 9lei i s-ar potrivi perfect pentru uzul ei (pret fix in lei, vorbeste nelimitat [ma rog, vorba vine, ca mai mult o sunam noi, nepotii], nu face cost suplimentar).

Plus ca ar mai fi o chestie: in ultimile doua luni (cam de pe la inceputul lui august) n-am mai vazut clienti Yoxo care sa intrebe (sau sa reclame) de erori la platile de pe card. Pe baza acestei "lipse" tind sa cred ca problemele au fost rezolvate (sau, cel putin, se intampla punctual si rezolvabil in timp rezonabil).

@Pololică: Ca să nu exagerez, pentru utilizatorii cuminți, cu puține nevoi de net mobil și cu dorințe nestăvilite de ”vocalize” naționale.... corect: Yoxo rulls. Chiar cu acele mici și ocazionale (probabile) surprize. Dar pentru roaming, numere scurte, SMS-uri bancare și perioadă de grație cât să nu poți duce.... PPY 💪 

Evident, sunt si minusuri in utilizare (tu esti unul din cei care le confirma). Daca tu ai gasit formula fericii in utilizare si cu buget mai mic pentru nevoile tale... Go Planet!

Lucifer
Cunoscător

Ma gandeam sa recomand YOXO unei rude, dar mi-am amintit ca nu are buletin si nu stiu daca se poate face abonament YOXO doar cu pasaportul?

Ar trebui sa se poata.

https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-imi-fac-un-abonament-nou-yoxo/

Stiu ca la un momentat se adusese in discutie si noile CI cu cip (care ar fi sub 1% din buletinele aflate in data de valabilitate).