anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

eroare scanare pasaport

afalconr
Junior

Bună ziua, sunt străin și încerc să-mi scanez pașaportul. În prezent am un număr Orange obținut în România acum 5 ani, în prepaid și în aplicația Yoxo îmi spune că a fost o eroare la scanarea pașaportului. Am încercat cu permisul meu de sedere fără succes.

Îmi poate spune cineva ce am greșit?

11 Răspunsuri 11

Pololică
#StarMember

Saslutare!

Din cate stiu, actul de identitate acceptat este Cartea de Identitate (nu pasaport, nu carte de identitate biometrica [la care stiu ca se lucreaza pentru a fi acceptata]).

Mai jos termenii si conditiile Yoxo (Art 2, alineat 3 ar fi de citit):

https://www.yoxo.ro/app/pdf/termeni-si-conditii-aplicatie.pdf

Daca inteleg modul de programare al aplicatiei, la momentul fotografierii actului de identitate, parametrii sunt setati pentru a citi modul in care sunt puse informatiile conform cartii de identitate si de aici eroarea.

afalconr
Junior

Pare a fi un serviciu prost pentru străinii care trăiesc în România.

Mersi and watch out expats.

Google Fi  Hangouts e (sau era) similar: doar pentru americani (nici macar pentru canadieni nu merge).

Acum, daca astea sunt regulile, poate se modifica o data cu noul buletin biometric (in sensul acceptarii si permiselor de sedere). Nu stiu sa dau un termen, dar, cel putin pentru noile buletine (cele biometrice) stiu ca le au in vedere de ceva timp (oricum, sunt in probe cele biometrice, deci nu reprezinta standardul inca).

FLo1
#StarMember

@afalconr: Bun venit în Comunitatea Orange. Din păcate, pentru activarea unui abonament Yoxo ai nevoie obligatoriu de carte de identitate, fiind un serviciu dedicat rezidenților, deținători de CI. Detalii aici

FLo1
#StarMember

@afalconr: Ce te nemulțumește la actualul prepay? Resurse? Plan tarifar?

E bine dar YOXO are planuri foarte atractive. În Orange am avut o problemă în timpul călătoriei în Marea Britanie (Scotland). A fost rezolvat de mine, trecând la alt plan preplătit.

@afalconr: Mulțumesc pentru feedback. Și eu folosesc prepay, iar dacă gestionezi resursele în funcție de necesar, poți ajunge la costuri similare. Prepayul are avantaje cu bonificații care nu sunt destinate unui yoxo. Ex: Pinãta Party. Ai partea de date mobile mai "darnică" în comparație cu Yoxo, dar nu ai 5G.... încă.

DanielaH
Moderator

@afalconr, poți încerca încă o dată după o dezinstalare și reinstalare a aplicației YOXO? Încearcă să folosești o conexiune mobilă (nu Wi-Fi).  Colegii ne-au spus că nu este nevoie să fii cetățean român pentru a trece un număr PrePay pe YOXO.

Editat - te rog să eviți să ai reflexii pe document

@DanielaH pe https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-imi-fac-un-abonament-nou-yoxo/ am găsit informația că yoxo este și pentru cetățeni străini cu permis de ședere sau reședință, caz în care se solicită 

- pașaport
- permis de ședere sau de reședință

svetalex_0-1691739050033.png

Cum este de fapt?

Da, așa este, cum scrie acolo, ar trebui să meargă și cu pașaportul.

DanielaH
Moderator

@afalconr, ai reușit să scanezi pașaportul?