anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot sa scot numarul din oferta Love pentru a trece pe Yoxo?

mvpsebi
Începător
Buna! Am 2 abonamente de mobil, unul e in afara perioadei contractuale si vreau sa trec pe yoxo cu el, dar la configurare imi spune ca acel nr face parte din o oferta Love si nu se poate realiza operatiunea. Intrebarea e cum pot sa scot numarul din oferta Love?
1 Soluţie acceptată‚

Neaplicabil
Singura optiune este sa reziliezi si sa treci pe prepay si dupa aia sa activezi yoxo.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Neaplicabil
Singura optiune este sa reziliezi si sa treci pe prepay si dupa aia sa activezi yoxo.

DanielaH
Moderator
@mvpsebi, confirmăm ceea ce spune Goly. Pentru a putea trece la Yoxo un număr care face parte dintr-un grup de tip Love, trebuie ca acel număr să fie întâi reziliat cu păstrarea lui pe PrePay și apoi migrat la Yoxo.

7UP
Explorator
Greșit, Numărul se poate scoate din grup la 300 sau la magazinele orange Shop. Condițiile de a trece pe YOXO sunt sa nu aibe perioada contractuala la abonament de voce Sa nu aibă taxa de reziliere la abonamentul de voce acest lucru se vede in magazinul orange Shop sau la 300 la departamentul de rezilieri Grupul love / family se Creează automat dacă sunt minim 2 numere pe cont de voce / pachet tv + net + 1 voce mobila și vrei sa închizi acel număr. Prin dezactivarea grupurilor se pierd anumite reduceri din family sau love de asta nu se lasă clienții sa dezactiveze aceste grupuri.