anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot alege un numar preferential YOXO?

dr_ora
Începător

Cum pot alege un numar preferential YOXO?
As dori sa pot sa aleg sau sa generez in aplicatie un numar preferential, dar pe care sa il compun eu, nu doar sa aleg din numerele din lista pe care o genereaza aplicatia in momentul alocarii numarului.
As putea da un exemplu : daca doresc un numar de forma 07**AAABBB sau de forma 07**ABCDEF sau 07**ABBBBB / 07**AAAAAB sau 07**FEDCBA sau 07**AAAAAA sau 07**ABBABB
Sper ca in curand serviciul sa permita aceasta optiune, fie chiar si in cazul in care va exista o taxa pentru numar preferential.

1 Soluţie acceptată‚

Anonim
Neaplicabil

Momentan ceea ce îți dorești tu nu se poate la yoxo, doar la abonamentele normale se poate cere așa ceva

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Anonim
Neaplicabil

Momentan ceea ce îți dorești tu nu se poate la yoxo, doar la abonamentele normale se poate cere așa ceva

Muchalucha
Explorator entuziast

Am abonament normal si nu m-au lasat sa schimb numarul actual cu unul preferential nici macar la un cost mai mare.

FLo1
#StarMember

Dacă numărul este mai important decât tariful /serviciile oferite, atunci contractezi un abonament nou pe o perioadă minimă, cu număr preferențial, iar după expirarea perioadei contractuale vei putea să-l transferi pe yoxo. Simplu.

Muchalucha
Explorator entuziast

Am incercat eu sa obtin un numar preferential si nu vor sa imi dea. Justificarea este ca le apare o lista de numere ei mi-o dicteaza sau mi-o arata si eu aleg ceva din aceea lista. Cica nu au posibilitatea de a cauta daca este un numar liber din preferintele mele.

Eu personal nu cred ca nu se poate contra cost semnificativ mai mare, dar asta este. Este ilogic sa nu se poata. O iau de buna ca nu am ce sa fac. Ei nu vor si pace. Eu sunt portat de la concurenta si poate de asta ma refuza. Dar am intalnit 2 cu prepay si nu vor sa ma sune ca numarul nu are forma de numar Orange. Si sa stau sa ma justific din setari, facturi, etc. ma irita. Plus ca este bine ca periodic la 10-20 ani sa schimbi numarul, este mai igienic. Am vreo 4 numere de cautat daca sunt libere si nu sunt cu repetare de cifre ca sa fie usor de retinut. Sunt corelatii facute de mine ca eu sa-l tin minte. Nu vor si pace! Poate ai tu mai mult noroc. 

Anonim
Neaplicabil

eu nu simt nevoia sa schimb nr de exemplu, acuma depinde de preferințele fiecăruia, dacă te deranjează cineva oricum exista blacklist, eu am același nr din 1999 și o sa îl mai țin încă 50 ani. Surorile la fel au același nr din 1997 

Muchalucha
Explorator entuziast

Intre ce simti tu si ce simt altii este o mare diferenta. Tocmai de asta schimbarea numarului trebuie sa fie o alegere si sa implice un cost. Cine vrea schimba si plateste, cine nu vrea treaba lui.