anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am nevoie de Roaming pe un abonament Yoxo de 19 lei

Jivulov_Liubomi
Începător
Buna ziua, am un abonament Yoxo, varianta de 19 lei, vreau sa am roaming pe el si din aplicatia yoxo nu ma lasa sa imi iau mai mult internet ca sa pot beneficia de roaming. Ce pot face ca sa imi pun mai mult net daca aplicatia yoxo nu functioneaza?
3 Răspunsuri 3

Trixen_old
Cunoscător
Salut! Vrei sa activezi roamingul in SEE, da? In afara SEE, nu sunt multe tari in care poti activa roamingul pe Yoxo. Ce se intampla daca te duci pe "adauga optiuni" -> Optiune Internet in Roaming SEE (detalii) -> alegi optiunea de 6.04 GB + 100GB national (25 lei)? Alternativ, poti alege o optiune de internet de 100 GB si iti activeaza automat si roaming-ul in SEE. Eu asa am activat anul trecut pentru unul din abonamentele mele Yoxo si am avut acces in roaming in SEE, DAR - foarte important - optiunea expira deodata cu urmatoarea factura lunara. Daca factura ti se emite in 10 zile, tot atunci expira si optiunea cu roaming-ul. La mine a picat rau, ca eram in strainatate fix atunci si am ramas fara acces la servicii... Cand zici ca aplicatia Yoxo nu functioneaza - in ce fel nu functioneaza? Ce se intampla? Din cate stiu, e singura varianta de a iti configura/modifica setarile contului. Ai incercat sa ii faci ultimele actualizari? Ieri am primit o versiune noua atat pe iOS cat si pe Android.

FLo1
#StarMember
Salut. Cel mai simplu la acel abonament minimal de 19lei adaugi singura optiune mai convenabila cu minute nelimitat si 4,12GB din 150GB în roaming SEE pentru 30lei. Vezi atasament. Simplu. Nu are rost optiune mai mare daca ai nevoie de resurse doar in SEE.

DanielaH
Moderator
@Jivulov Liubomir, ai reușit să activezi opțiunea?