anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament Yoxo pentru client nou Orange

Adrian_40
Începător
Sunt client Digi si as vrea sa trec pe Yoxo.
Din cate am inteles de pe site, un client nou trebuie sa cumpere mai intai o cartela Prepay ca sa poata trece pe Yoxo.
Am fost la un magazin Orange, i-am spus angajatului ca vreau sa trec pe Yoxo si mi-a spus ca am nevoie de un abonament.
Pentru mine nu conteaza daca trebuie sa portez numarul de pe Digi sau nu.
Pot pur si simplu sa cumpar o cartela Prepay cu numar nou si dupa sa trec pe Yoxo?
1 Soluţie acceptată‚

tomaciprian
Cunoscător
Poti activa unul dintre abonamentele YOXO cu un numar nou la alegere direct din aplicatia dedicata YOXO de pe telefon,iar cartela SIM ti se va livra prin curier acasa.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Tinu8989
Junior
ce e abonament yoxo

tomaciprian
Cunoscător
Poti activa unul dintre abonamentele YOXO cu un numar nou la alegere direct din aplicatia dedicata YOXO de pe telefon,iar cartela SIM ti se va livra prin curier acasa.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

@Adrian așa cum a menționat @tomaciprian dacă nu vrei să păstrezi numărul poți trece direct la Yoxo cu un număr nou activat din aplicație.

Dacă vrei totuși să îți păstrezi numărul existent atunci este nevoie să te portezi pe PrePay sau abonament. Te poate ajuta acest topic, unde în soluția marcată am explicat despre ambele variante, atât portarea la PrePay, cât și la abonament și apoi trecerea la Yoxo: https://comunitate.orange.ro/questions/2367697-portare-operator-orange-yoxo

 

@Tinu Yoxo este un abonament online, flexibil. Aici ai mai multe detalii: https://www.yoxo.ro/help/ce-este-yoxo/

FLo1
#StarMember
@Adrian: Inainte de a alege trecerea la Yoxo trebuie sa te decizi ce numar vrei sa ai la Yoxo: vrei numarul portat de la Digi (care-l poti porta ca prepay, nu e nevoie de abonament), sau vrei numar nou (care poti alege direct din aplicatia Yoxo). Portarea pe prepay presupune si o prima incarcare de 5€, ca nu vei putea porta o cartela fara credit in noua retea, adica Orange. Revino la acest topic cu decizia luata si alte detalii daca ai nevoie.

Razvan
#StarMember
Îți creezi un cont în My Orange și apoi te loghezi în aplicația Yoxo. Ai posibilitatea să comanzi un număr nou din aplicație sau să migrez unul existent, de exemplu cel de la digi portat la prepay. În magazin, te cam obliga la portare pe abonament deoarece agenții primesc comision. Data viitoare când mai mergi în magazin, sună la 0374300300 și pune-l pe agent să întrebe dacă se poate porta direct pe prepay, o să vezi că o să zică ca se poate.