anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Așteptarea YOXO-niană

ImBroOmY
Începător
Bună ziua,
Încă de la lansarea YOXO se așteaptă introducerea eSIM-ului. Nu ar mai trebui să fie livrat un SIM pentru telefoanele care au eSIM. Nici clientul nu mai așteaptă SIM-ul, nici Orange n-ar mai da banii pe livrare. (win-win)
Acum se așteaptă lansarea marelui 5G pe abonamentele YOXO, asta în timp ce alții se FLEXează cu net 5G nelimitat.
M-am mai uitat pe forum, iar aceste două rugi sunt de mai bine de 9 luni, întâlnind în deznodământ concuzia de „foarte curând”. 9 luni = „foarte curând” gen 🙂
Se mai cunoaște ceva despre integrarea eSIM și 5G la YOXO, sau tot la foarte curând a rămas?
5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Probabil că dacă vor integra 5G și esim vor avea de câștigat mai mulți clienți. Eu nu am auzit nimic despre asta acum, poate doar unul din moderatori sa ne pună la curent.

Salut, Iti multumim foarte mult pentru feedback. Platforma Yoxo se afla in evolutie, dar inca nu avem un termen estimativ pentru implementarea celor doua servicii. Te asiguram ca ne dorim sa aducem caracteristici noi care sa le faciliteze clientilor utilizarea. Vom anunta si aici in Comunitate cand aceste servicii vor deveni disponibile si pentru Yoxo.

FaraUnID
Campion certificat
Unul din raspunsurile clasice marca inregistrata reteaua numarul 1: "Platforma se afla in evolutie ...Te asiguram ca ne dorim sa aducem caracteristici noi care sa le faciliteze clientilor utilizarea." Ipotetic vorbind: Daca in momentul de fata existau acele facilitati si veneu un posesor de telefon Cubot, Doogee, Elephone, Koolnee, Kruger Matz, etc si care semnala faptul ca nu poate activa Yoxo pe un asemena telefon, @Orange Assistant ar fi oferit un alt raspuns demn de reteaua numarul 1: "Daca produsul nu a fost achizitionat de la noi, nu putem garanta functionalitatea lui" Un fel de iarna nu-i ca vara, dar la un alt nivel!

DanielaH
Moderator
Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM. Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, dacă sunteți deja abonați yoxo, puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.

DanielaH
Moderator

Începînd de astăzi este liber la eSIM! 

Puteți solicita gratuit trecerea la eSIM direct din aplicația YOXO, fără să fie nevoie de deplasarea într-un magazin Orange.  

Astfel, dacă alegeți un abonament YOXO, aveți mai multe opțiuni la dispoziție: 

  • când veniți la YOXO, puteți alege un eSIM, fie că portați, fie că vă pastrați numărul Orange, fie că activați un număr nou;
  • dacă aveți deja YOXO și v-ați schimbat telefonul sau vreți să treceți de la o cartelă SIM tradițională la un eSIM:  îl puteți instala automat pe un dispozitiv compatibil cu eSIM și conectat la Internet sau puteți alege să primiți un cod QR pe care să îl scanați de pe un dispozitiv compatibil cu eSIM și conectat la Internet.

Aceasta funcționalitate este disponibilă gradual utilizatorilor,  așa că fiți cu ochii pe magazinele de aplicații și veți putea solicita un eSIM direct din aplicație.