anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Voucher YOXO 5 lei vândut pe eMAG de Black Friday

RafaHelper
#StarMember

Salutare, 

Am cumpărat acest voucher astăzi de pe eMAG: https://www.emag.ro/abonament-de-mobil-fara-perioada-contractuala-yoxo-convorbiri-nelimitate-160-gb-...

Întrebarea e cum se oferă beneficiile si la ce preț? Poate ne ajuta echipa YOXO cu mai multe detalii.:)

1 Soluţie acceptată‚

GeorgianaD
Moderator

Salutare,

Oferta se poate achiziționa de la eMAG și este valabilă doar în prima luna. Este disponibilă pentru configurarea unui număr nou, la portarea dintr-o altă rețea și pentru migrarea de la PrePay Orange.

Pasii sunt următorii: îți cumperi de pe eMag oferta YOXO, apoi descarci aplicația, inserezi codul primit pe email și îți configurezi planul tarifar dorit.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

Pololică
#StarMember

In oferta emag vad doua diferente:

  • pretul de 5 lei (fata de 39 lei)
  • valabilitatea de 12 luni (fata de 1 luna)

La prima vedere, as intelege doua lucruri:

  • 5 lei x 12 luni = 60 lei si plata lunara
  • 5 lei pentru toate 12 luni

Din pacate nu vad prea multe detalii sa inteleg mai bine oferta.

Tocmai de asta am cerut si eu detalii ca nu se înțelege care e oferta. 🙂

La fel ca tine m-am gandit si eu.

FLo1
#StarMember

Oferta emag trebuie comparată cu ceea ce există pe yoxo.ro și atunci veți înțelege și oferta emag-ului. Deocamdată nu dau mai multe detalii.

GeorgianaD
Moderator

Salutare,

Oferta se poate achiziționa de la eMAG și este valabilă doar în prima luna. Este disponibilă pentru configurarea unui număr nou, la portarea dintr-o altă rețea și pentru migrarea de la PrePay Orange.

Pasii sunt următorii: îți cumperi de pe eMag oferta YOXO, apoi descarci aplicația, inserezi codul primit pe email și îți configurezi planul tarifar dorit.

Merci @GeorgianaD!

Practic nu este o oferta, prima luna putând sa fie gratis daca te invita cineva sau faci portare de număr. 

La caracteristici scria ca e valabila 12 luni pe eMAG, intre timp au actualizat cu 30 zile.

Am anulat comanda pentru ca nu mi se pare corect modul in care au comunicat aceasta campanie. 

Din păcate în lumea marketingului ceea ce citești nu este ceea ce primești. De aceea o comparație cu originalul (oferta direct la furnizor, fără intermediari), îți poate clarifica muuulte aspecte ale produsului/serviciilor în cauză.

Totusi, daca nu ai de unde sa primesti "invitatie" pentru o luna gratuita, pentru 5 lei in prima luna zic ca e foarte bine. Reducerea este de aproape 90% fata de valoarea standard.

kye
Începător

Atentie !!! in primele ore ale BF , oferta a fost pe 12 luni, scria clar acolo. 

Au modificat apoi, pe parcurs. 

Eu am cumparat cu 12 luni. Si altii.

Daca Orange nu-si onoreaza oferta initiala pentru cei care au cumparat oferta, ii paste ANPC iar amenzile vor fi mult mai mari decat cat ar pierde pentru alea 12 lluni la 5 lei....

@kye A fost o greșeală, in regulamentul care era atașat scrie ca e pentru 30 de zile, iar regulamentul era acolo de la ora 7:00. Daca erau 2 oferte, se menționau in regulament. Poti sa mergi la ANPC, ne spui si noua ce rezolvi după, eu unul am preferat sa anulez comanda. 

RafaHelper
#StarMember

Este aproape sfârșitul zilei si putem observa cum voucherul încă mai este in stoc pe eMag. Se pare ca multe comenzi au fost anulate pentru acest voucher, partea buna e ca poți anula. 🙂

Totuși, aceasta este dovada unei campanii de marketing greșite (epic fail). 

RafaHelper_0-1699649443894.png

De altfel, pentru astfel de produse digitale aveți la dispoziție 14 zile pentru a anula comanda si a va recupera banii. 

In alta ordine de idei, campania de Black Friday a mers atât de bine(ironie) ca eMag a decis sa prelungească pana pe 22.11.2023 aceleași oferte.

Cu tot respectul pentru cei care se ocupa de marketing, dar eMag a cam impins campania (Black Friday) spre lugubru. Daca in primii ani cred ca stateam toti cu sufletul la gura la ce oferte vor urma (produsele nu erau publice, dar mai "scapau" informatii), acum e mai mult o zeama lunga.

E o vorba: nu mergi la piata cu burta goala...

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Total de acord. Eu mi-am pierdut de mult interesul pentru BF. Si sunt satul de reduceri "din burta”. Ma uitam zilele trecute la unele produse. Aveau pret “redus” pana in BF. De BF era acelasi pret, dar fara “reducere”. :)))

Client Orange

Cum rezultă reducerea de BF? Se scrie pe aceiași etichetă un preț cu valoare mai mare, care se taie (chipurile că n-ar mai fi valabil), rămânând mare preț mic redus. Așa-i că e ca-ntr-un film cu pro$ti? 🤣🤣🤣