anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Pot fi smart tester pentru Xiaomi Redmi Note 10 5G daca am abonament Yoxo?

Nobody
Începător
Eu am un abonament Orange Yoxo și aș vrea ă știu dacă aș putea să fiu un smart tester cu acest tip de serviciu orange. Eu am imtrodus datele în formularul de înscriere pentru testatea unui smartphone Xiaomi Redmi Note 10 5G și spune că nu îndeplinesc anumite condiții pentru a fi un smart tester. Ce ar trebui să fac?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Din păcate, această campanie nu se adresează clienților care dețin abonamente Yoxo. Pentru testare se pot înscrie doar posesorii de contracte de abonament Orange standard (https://www.orange.ro/abonamente). Ne pare rău pentru confuzia creata. Pentru campaniile viitoare, in funcție de condițiile acestora, vom menționa mai clar în regulament daca pot participa sau nu și abonații Yoxo.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember
In primul rand, ar trebui sa pui intrebarile despre aceasta campanie in topicul special dedicat https://comunitate.orange.ro/questions/2757900-campanie-smart-tester-xiaomi-redmi-note-10-5g , nu sa deschizi altele. Doi la mana, Yoxo nu cred ca e considerat ca un abonament normal, ci mai mult ca un PrePay, pt ca il poti inchide oricand, nu ai un contract tiparit si semnat cu Orange. Plus ca trebuie sa ai un abonament cu ceva vechime.

FLo1
#StarMember
"In primul rand" Yoxo este un abonament cu perioadă contractuală de 30 de zile, deci atipic. De aceea nu este acceptat. "In al doilea rand", desi ai "hartii tiparite si semnate cu Orange" (ca orice contract digital via e-mail), la campanie participa doar abonamentele standard. "Plus"(dar oricum nu contează in cazul yoxo), poți avea si 24 de ore de abonament pentru participare, dar nu yoxo ci un abonament standard.

mihai_13
Maestru
Nobody - avand in vedere ca tu probabil nu poti face pasi de inscriere in smart tester am sa incerc sa iti fac un copy past la ce te intereseza (pagina este in format pdf si nu cred ca te-ar fi ajutat daca puneam link-ul -tu neputand accesa) Am sa-ti postez numai partea cu "cine poate participa" parte care te intereseza.. CONDIŢII DE PARTICIPARE 4.1. La prezenta Campanie poate participa orice persoană fizică sau juridică având capacitate deplină de exerciţiu, cu vârsta de peste 18 ani şi care îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii: ✓ este cetatean roman avand domiciliul in Romania ✓ este titulară a unui contract de abonament Orange sau este desemnată utilizator în cadrul contractului de abonament având titular o persoană fizică sau juridică ✓ intră pe pagina de prezentare a concursului, https://www.orange.ro/help/smart-tester/, pentru a lua la cunoștință despre modalitatea și regulamentul de participare la concurs 2 ✓ este titularul unui cont My Orange (îsi asuma responsabilitatea asupra validitații și corectitudinii adresei de email si a numarului de telefon asociate contului) ✓ se autentifică în contul My Orange pe pagina concursului: https://www.orange.ro/help/smart-tester/ pentru a se înscrie la testarea produsului Xiaomi Redmi Note 10 5G. ✓ este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile prezentului Regulament 4.2. Se prezumă că fiecare Participant deţine cu titlu legal cartela SIM care corespunde numărului de telefon cu care participă la Campanie sau are autorizare din partea titularului/posesorului cartelei SIM de a folosi numărul în prezenta Campanie. Organizatorul nu are obligaţia de a verifica şi/sau de a certifica dreptul Participantului asupra cartelei SIM corespunzătoare numărului de telefon cu care participă la Campanie 4.3. Persoanele care îndeplinesc condiţiile specificate la art.4.1. de mai sus (denumite în continuare în mod colectiv „Participanţi”, în mod individual „Participant”), trebuie să fie rezidenţi sau să aibă domiciliul în România. 4.4. Angajaţii Organizatorului, precum şi soţii sau rudele acestora până la gradul al II-lea inclusiv nu pot participa la Campanie. 4.5. Clientii Corporate ai Orange Romania nu pot participa la Promotie. 4.6. Data limită pentru înscrierea in concurs pe site-ul https://www.orange.ro/help/smart-tester/ în cadrul concursului este 6 septembrie 2021, ora 23:59:59. Inscrierile de către Participanți ulterior acestei date nu vor fi luate în calcul pentru tragerea la sorți.

DanielaH
Moderator
Din păcate, această campanie nu se adresează clienților care dețin abonamente Yoxo. Pentru testare se pot înscrie doar posesorii de contracte de abonament Orange standard (https://www.orange.ro/abonamente). Ne pare rău pentru confuzia creata. Pentru campaniile viitoare, in funcție de condițiile acestora, vom menționa mai clar în regulament daca pot participa sau nu și abonații Yoxo.