anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vom avea acum si Discovery în grila de programe TV?

Exista vreo șansă ca acum, cu aceste schimbări, sa avem și Discovey în grila de programe TV? Dacă nu se preiau posturile din grila telekom eu zic ca mulți dintre clienți or sa plece la Digi...părerea mea...
5 Răspunsuri 5

Viocat
Senior certificat
Grilele sunt stabilite si nu cred ca se vor modifica doar la cererea unei singure persoane

Vio73
Campion certificat
Salutare! Din păcate, din ce știu, nu se va introduce acest post acum. Unele zvonuri spun că abia prin vară este posibilă o unificare a grilelor tv din fosta rețea Telekom și rețeaua proprie de fibră, ultima având acest post. Cred că există dorința, dar mai trebuie obținute unele avize și/ sau aprobări.

Salut, Va multumim tuturor pentru opiniile transmise si va asiguram ca am preluat feedback-ul pe care ni l-ati oferit, acesta aflandu-se in atentia colegilor nostri spre analiza. Dorim sa oferim tuturor utilizatorilor nostri acces la o grila de canale TV cat mai diversificata. De exemplu, canalul TV Discovery face parte in acest moment din grila televiziunii noastre prin satelit. Colegii nostri analizeaza permanent oportunitatile pe care le avem pentru a imbunatati fiecare grila TV oferita.

Vio73
Campion certificat
Este pe tv satelit și prin cablu, prin rețeaua proprie Orange, dar nu și prin fostă Telekom. Ideal ar fi să se facă mai repede o unificare între grile și să se introducă și pe rețeaua proprie a Orange ( cablu și satelit) canalele National Geographic HD, Travel XP HD, dar și în Orange TV go. Totuși au trecut vreo 6 luni de la preluarea Telekom de către Orange și încă batem pasul pe loc la acest capitol. Bine, putem să îi spunem și așa, adică ,, analizează". Important este rezultatul! Eu am văzut foarte mulți apropiați care se uită pe grila fostului Telekom și se strâmbă! Nici Digi 24 sau B1 in HD nu pot fi introduse până una-alta? Mi se pare că nu prea se dorește să se facă nimic!

Aurelian9
Începător
Pro Arena HD dr ce nu este în grila???