anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Test TV tcl 50EP640

Burbulir
Junior
As vrea să achiziționez un TV, am ceva puncte și m-am gândit să-l iau de la Orange. Problema este ca nu prea sunt informații sau review-uri pt modelul TCL 50EP640. Ce am aflat pana acum: are panel VA, este direct LED și are o luminozitate maxima de 300 nits. Până acum suna bine, dar.. (în sfârșit întrebările)
- este expus undeva în stare funcțională?
- l-a mai cumpărat cineva din acest forum?
- cum sta cu Light bleeding-ul?
- se mișcă rapid în meniu și la schimbarea posturilor?
- experienta în utilizare, etc.
Mulțumesc.
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
L-am achiziționat eu și pot spune că sunt incântat de acest model, deci îmi retrag ceea ce am spus inițial. Este fluent la comenzile de pe TV, pe internet, androidul funcționează foarte bine, suportă foarte bine aplicațiile, am instalat Orange TV go din aptoide.apk, etc. La banii aceștia e super. Menționez că eu mai am și un Sony cu android, care costă mai mult decât dublu și face cam aceleași lucruri, cu excepția faptului că se vede un pic mai bine pe TV. Sigur, TV-ul mi-a venit ieri și nu am avut timp să îi fac toate reglajele! Edit: Panelul este doar de 50 Hz, Wi-Fi - ul este doar pe 2,4 GHz, dar asta nu mă deranjează. Oricum, se pot face reglaje la culori și se vede bine și pe TV! Are google play și tot ce mai vrei!

Vizualizare soluţie în postul original

35 Răspunsuri 35

Razvan
#StarMember
Nici nu am auzit de acest tv. Ai fost în Shop să-l vezi mergând, sa îți faci o idee cum arată, culorile, meniul. Ce buget ai alocat pentru tv?

TheSpecialist
Maestru
Am găsit pe la polonezi și francezi ceva review uri, pare destul de ok. Îți las link-ul de la un site franțuzesc, limba nu ar trebui sa fie un impediment pt ca detaliile tehnice sunt universale. https://www.lcd-compare.com/televiseur-TCL50EP640-TCL-50EP640.htm Oricum, TV ul va avea garanție și posibilitate de retur, asa ca, dacă îl vrei și specificațiile sunt ok pt tine, ia-l!

Tina
Cunoscător certificat
Burburil, eu am pus ochii pe un Samsung, tot de la Orange. Arunca un ochi Și la aceasta oferta, dacă ai dubii.

Burbulir
Junior
@Răzvan, nu l-am văzut, asta vreau să știu, în ce shop este expus? La eMAG au versiunea cu 660 în coadă, care este puțin inferioară, vreau să-l cumpăr de la Orange datorită punctelor, alte modele nu mă interesează. Mulțumesc @Tina, mulțumesc dar nu ma interesează Samsung @The Special List, mulțumesc, am citit, as vrea să-l văd și live.

Vio73
#StarMember
Mi s-a prezentat și mie acest tv, dar printre rânduri am dedus că nu prea este cine știe ce. La tv -uri, ca și la telefoane, sau poate chiar mai mult, trebuie mare atenție la produsele no name. Succes!

Florin_D
Cunoscător certificat
Intradevar nici eu nu gasesc prea multe despre acest tv, dar am gasit specificatii mult mai detaliate despre cel cu 660 in coada specificatiei. Din ce comparatii am vazut, 50EP640 si 50EP660 par sa fie cam acelas lucru cu probabil foarte mici diferente! Eu in general ma uit de specificatii mai detaliate pe un site specializat si am gasit modelul vandut de emag. Poate te ajuta in mare ce scrie acolo. https://www.displayspecifications.com/en/model/5b8c1a06

TheSpecialist
Maestru
Vio, dacă ți s-a prezentat, dă-i te rog omului mai multe detalii. Termenul de "no name" e relativ. Dacă noi nu am auzit de el sau nu e foarte promovat pe net, asta nu insemana ca nu poate fi bun. Primul meu televizor flat-screen a fost un THES. Nu auzisem niciodată de firma, l-am luat pt ca venea la un preț foarte bun și l-am ținut 4 ani, timp în care a funcționat impecabil. L-am revândut fără nicio problema la vremea aia. Burbulir, cred ca cea mai buna varianta, deocamdată este sa mergi într-un showroom EMAG și sa vezi varianta 660. Diferențele sunt minore și sunt pe partea de software. Dar te vei lamuri cum arata, cum se mișcă.

Razvan
#StarMember
Sau comanda-l online de la Orange și ai 14 zile drept de retur dacă nu ești mulțumit cum funcționează, în prealabil după ce ai văzut celalalt model expus la emag.

TheSpecialist
Maestru
După ce îl primești și îl testezi, te rugam sa ne scrii aici un review, poate va fi de ajutor și altor utilizatori. Vizionare plăcută!

Burbulir
Junior
Florin D, multumesc, intre 660 si 640 pare sa fie o diferenta de panel conform site-ului TCL (640 avand o luminozitate mai mare). Vad ca pe Amazon.com sunt foarte multe aprecieri pt firma TCL (chinezarie, isi fac singuri tot in afara de panel) dar nu gasesc nimic pt modelul de mai sus. Pana la urma o sa urmez sfatul lui Razvan, il comand online si daca nu imi satisface cerintele il voi returna. Multumesc

Vio73
#StarMember
Am fost să iau un tv din magazin și mi s-a prezentat acest tv ( această marcă) ca fiind ceva ieftin. Când am întrebat dacă produsul este unul care să satisfacă cerințele unui utilizator care dorește lucruri decente, mi s-a recomandat altceva. Sigur, fiecare e liber să aleagă ce dorește pe banii lui. Spor!

Razvan
#StarMember
Succes Burbulir, sa ne ții la curent cum ai procedat.

Tina
Cunoscător certificat
Din experiența pot sa spun ca și televizoarele “no name” pot sa funcționeze mult și bine. Am avut un televizor cumpărat din Carffour. A funcționat 14 ani fără probleme. In timp ca un alt televizor s-a stricat in doi ani de doua ori. A doua oară nu l-am mai reparat . Acum, sunt fana Samsung. Pentru claritatea imaginii. Ofera Orange ma avantajează. Am de gând sa devin Orange cu toate serviciile.

Vio73
#StarMember
E foarte adevărat și asta, dar depinde și fiecare dintre noi ce așteptări are de la un astfel de dispozitiv.