anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

semnal TV pixelat

Leonard83
Junior
Buna ziua, mai are cineva asemenea probleme?
De 2 săptămâni nu pot viziona nimic, a fost un tehnician a schimbat o mufa si tot nimic ,o sa fac o noua sesizare, sper sa rezolv ceva.
9 Răspunsuri 9

arsradu
Maestru certificat
Ala nu e semnal pixelat, aia e pictura abstracta. 🙂 Personal nu am patit, dar daca face asa pe orice canal, cel mai probabil e de la Orange.

Vio73
Campion certificat
Salutare! E vorba de tv prin fibră sau satelit? Dacă ești pe satelit, poate fi dereglată antena. Prin fibră, trebuie să miști pe la ont și la toate conexiunile. Am pățit și eu și mi-am adus aminte că mutasem routerul ( ont-ul). După ce am mai umblat un pic pe la el, și-a revenit. Poți întreba și un apropiat din zona ta dacă are această problemă. Dacă era ceva general, se remedia. Eu am Orange tv prin fibră ( în două locații) și nu sunt probleme.

Leonard83
Junior
Da este prin fibra tv ul O sa mut router ul in alta locatie sa vedem!

Vio73
Campion certificat
Mai umblă pe la mufe și pe la toate conexiunile, inclusiv la ieșirea din router. Mai înfiletează din nou pe acolo. Eventual dă-i și un restart.

TheSpecialist
Maestru
Dacă ești singurul din zona cu probleme , trebuie făcute verificări de la ODB pana la intrarea in TV. Eu am pățit prin februarie , a tuns un vecin gardul viu și a "piscat" și fibra care trecea pe gard către mine. S-a rezolvat repede cu suprimarea segmentului respectiv de fibra afectata.

Leonard83
Junior
Vad ca 2 3 ore merge bine ,dupa iar o apuca pe carari!

Vio73
Campion certificat
E clar că undeva e o problemă, pe traseu. Trebuie să vină cineva de la ei și să îți verifice calitatea semnalului pe la toate conexiunile. Trebuie să suni la ei din nou și să chemi echipa.

DanielaH
Moderator
@Leonard83, s-a rezolvat problema? Care mai este situația cu semnalul și imaginea?

Leonard83
Junior
Inca nu, Vad ca nu merge in anumite ore ,in rest este ok Aici semnul de intrebare ,ca daca era fibra "ciupita" nu mergea deloc . In intervalul 15 - 22 sunt probleme