anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se schimba Frequenz-e pe TV Satelit fara a informa

nigel
Explorator

Fiinca ma uit rar doar la Sport, am observat duminica la un meci de Bundesliga ca Prima Sport 3 si 4 nu aveau emisie.... ok... am zis ca.. asta e, m-am uitat pe net, pe orange to go, astazi am vrut sa ma uit tot la sport, si am vazut ca cele doua canale ( cel putzin ) tot nu aveau emisie, plus alte canale care nu ma intereseaza, ex. Antena 3, Antena Star, Eurosport 2, etc. Am cautat si am vazut ca au aceste canale au o alta Frequenz-a... scriu aici, poate anuntza si ei pe Seit-ul lor ce Frequenz-e mai schimba sa stim si noi din timp .... sa modificam.... ex. acel Banner sau Ticker care ruleaza in jos-ul ecranului ca informare. 

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Nu inteleg daca te uitai pe net, pe Orange TV Go sau la televizor, prin antena de satelit?

A trebuit sa ma uit e Net, prin Orange To Go pentru ca au schimbat Frequenza de Satelit la Prima Sport 3 si 4 si Eurosport 2 s.a.m.d. E o diferentza sa te uitzi pe un Ecran de laptop la un meci pe net si alta sa te uiti pe Ecran mare de pe Satelit, plus de asta imaginea de satelit e clar superioara fatza de cea venita pe net printr-un App. mai ales la competitziile sportive in direct, e muult mai fluida pe Satellit decat pe App. 

Ideea era sa puna pe programele afectate cu ceva timp inainte un scris din cand in cand, ca de la o anumita data se schimba ceva.... sa stie astea ca mine care da drumul la TV o data de doua ori pe saptamana de ce e negru ecranul 🙄🤔😁

Razvan
#StarMember

Pe satelit și se pare că au schimbat frecvența pe transponderul (TP) pe care emite Prima Sport 3.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Se mai fac rearanjări de programe, mutare de pe un transponder pe altul, etc. Am înțeles că au scos un astfel de tip din funcțiune prin reorganizarea altor canale sau ar urma să-l scoată. 

În consecință, dai o rescanare a programelor și le bagă înapoi fără problemă!

Baftă!

svetalex
Maestru

Salut! Eu am TV prin fibră optică și de aproximativ 1 lună nu mai găsesc TVR1 și PRO TV. Întrucât mă uit rar la televizor, nu pot să zic că nu mă pot lipsi de aceste posturi, însă nu înțeleg ce s-a întâmplat cu ele