anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se poate activa smart ci proprietate client pe un abonament activ Orange satelit?

Se poate activa smart ci proprietate client pe un abonament activ ?
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Asiguram functionalitatea serviciului TV doar cu echipamentele noastre. O zi buna!

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
Dacă sunt compatibile... ar trebui să știe cei de la Orange tehnic mai bine..

teacher_
#StarMember
Eu știam că acele carduri CI sunt personalizate de Orange pentru abonamentele de satelit. Nu cred că poți să activezi tu cardul tau personal, nu vad cum poți face asta pe un echipament Orange, el este customizat pentru abonamentele firmei.

Smart ci orange cumparat de pe olx!

teacher_
#StarMember
In ghidul cardurilor CI + furnizat de Orange este o intrebare Ce fac dacă pe ecran apare mesajul “Cardul de vizionare nu este autorizat pentru utilizarea în acest receiver. Te rugam sa contactezi Servicul Clienti.”? Iar răspunsul este Asigura-te ca în modulul CI+ este introdus corespunzator cardul de vizionare Orange. Pe scurt, trebuie sa fie echipament furnizat de Orange, altfel daca se defectează fie acel card, fie alta parte a echipamentului nu se va ști cine răspunde...

Razvan
#StarMember
Sigur ca se poate, de ce nu. La digi, am cumpărat de la ei smartcard, am schimbat abonamentul de pe o adresa pe alta, am restituit CI+ aflate în custodie și mi s-a activat cel cumpărat pe noua locație. Dacă se defectează smartcardul, îl va înlocui ORO că este proprietatea lor și dacă se defectează CI+, este al proprietarului și rămâne cu paguba.

TheSpecialist
Maestru
Este posibil sa meargă. Acum ceva timp am avut probleme cu un televizor, nu voia sa meargă nicicum cu un CI+ de la Orange. A venit un flăcău care a concluzionat ca s-a defectat tv-ul. I-am explicat ca pana cu 2 luni în urma a mers cu un CI de la Telekom, fără probleme. Mi-a spus sa mai fac odată o proba cu un card de la Telekom iar eu am întrebat dacă ar merge pt ca acum e vorba de alt operator si mi-a zis ca da, va merge. Nu am încercat, ca să pot confirma, pt ca între timp "și-a revenit televizorul".

teacher_
#StarMember
Ok, atunci se poate incerca. Eu mă gândeam că acel slot card e ca un telefon codat in rețea, nu poate fi utilizat decât cu carduri de la furnizor.

Vio73
#StarMember
Smart cardul este în custodia Orange și nu merge decât dacă ți-l activează ei. Nu te sfătuiesc să cumperi din alte surse, pentru că nu va merge. https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/echipamente-tv-satelit/index.html Pentru primul tv chiria este gratis, iar pentru celelalte două, câte un euro lunar. Poți vorbi și cu un tehnician de la ei mai înainte și vezi ce spune, dar eu am făcut-o deja și mi-a spus că ei fac totul cu acordul celor de la Departamentul Tehnic.

Vio73
#StarMember
Sunt curios la ai rezolvat ceva. Mulțumesc!

Nuu, am abandonat ideea! Ms. pentru raspunsuri!

Vio73
#StarMember
Rămân la ideea că nu se poate decât cu cam de la Orange. Cu plăcere!

Salut, Asiguram functionalitatea serviciului TV doar cu echipamentele noastre. O zi buna!