anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Scos canal HD si ramas varianta SD... sa mai speram la 4K ?.. nu cred

atlantistm
Junior entuziast

Eu nu pot sa inteleg de ce se scoate din grila TV Satelit un canal HD si il lasa pe cel SD?.. in cazul nostu sa scos HGTV HD si ne-a lasat cu HGTV SD.si asta in era 4K...ca sa nu mai zic ca sau scos alte programe mult mai populare si au adaugat niste canale de 2 bani ce nu le urmareste nimeni.

Orange involueaza in loc sa evolueze in calitaea serviciilor? ..ca sa nu mai zic ca nici acum inca nu au reusit sa rezolve problema accesului la programul Nat Geo Wild (program codificat) pentru cei cu CI+ cam.

Nici nu are rost sa intreb cand vom avea si noi canale 4k ca in lumea civilizata deoarece nici nu am iesit inca din era SD !!!

Abia astept sa ajunga concurenta lsi a mine pe strada 😞

6 Răspunsuri 6

Razvan
#StarMember

Salut! HGTV HD a fost înlocuit cu varianta SD pe ORO sau pe OROC? Pe fibră sau pe satelit? 

Indiferent, ORO sau OROC, pe cablu ai varianta HD, iar pe satelit varianta SD. Detalii aici. Schimbările majore vor veni abia după unificarea grilelor, deși diferențe între cablu/satelit vor mai exista și ulterior.

atlantistm
Junior entuziast

Pe satelit

Vio73
#StarMember

Salutare!

La cablu este HD. Probabil au de gând să mai introducă ceva sau este ceva temporar. Din păcate, partea de satelit este mult mai scump de întreținut și de închiriat transpondere și de aici și aceste probleme cu programe mai puține și transmise în format SD.

Trecerea la o grilă prin cablu va fi o soluție care va acoperi mult mai bine necesitățile clientului. Am fost multă vreme client tv satelit și cunosc aceste minusuri, din păcate.

De asemenea, unificarea grilelor OROC cu cele ORO prin fuziunea dintre cele 2 companii până prin vară-toamnă, poate să însemne o grilă mai completă și cu o calitate mai bună a transmisiei. Când a început transmisia Orange tv satelit în iunie 2013, a avut cea mai tare grilă, atât ca și conținut, cât și că programe HD. 

Sper să revină la aceleași principii!

匿名
Junior entuziast

Grila de programe oferita de furnizori nu a fost si nu va fi niciodată garantata.

Chiar daca te vei muta la un alt furnizor asta nu înseamnă că nu vei fi in aceeași situație.

 

Razvan
#StarMember

Pe satelit, spațiul disponibil este mai redus și cu costuri mai ridicate și de aici introducerea de canale HD este mai redusă. Poate au vrut să facă loc TVR Sport HD și a necesitat eliberarea de spațiu disponibil unui canal HD, care poate fi scos doar temporar.