anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] TV pe fibră proprie Orange - lipsă semnal

Herman
Junior entuziast
De aproximativ o săptămână TV-ul se oprește în fiecare noapte. De obicei la 22. Azi s-a oprit la 23. Revine dimineața urmatoare.
Știe cineva motivul?
35 Răspunsuri 35

Razvan
#StarMember
Probabil se fac lucrări de mentenanță la tine în zonă sau opresc vreun distribuitor de semnal (OLT) în zonă, din diverse motive. Ai fibra optică prin Telekom sau Orange proprie? Cred ca ar fi bine sa suni la 300 sau sa iei legătură cu un consultant Orange din My Orange prin funcția chat (Djingo) sau trimite mail la serviciul.clienti@orange.com. Succes!

Herman
Junior entuziast
Am sunat de 10 ori. Noapte de noapte. Cu plată, că 300 nu funcționează noaptea. Și nici "tehnicul" nu lucrează noaptea. Mi se spune să sun a doua zi că nu se știe nimic și nu se poate face nimic. Este incredibil.

Vio73
#StarMember
Și eu cred că sunt lucrări prin zona ta, sau poate ceva nu e bine. Fă o sesizare scrisă din My Orange sau la adresele de email serviciul.clienti@orange.ro sau reclamatii@orange.ro, în care să le explici aceste probleme. Cu siguranță vei găsi pe cineva care să-ți rezolve sau măcar să-ți explice cum stă treaba! Succes!

teacher_
#StarMember
Salut! Ce să înțelegem prin se oprește TV? Adică nu mai funcționează televizorul, sau semnalul la cablu?

Razvan
#StarMember
Înțeleg că rămâne fără semnal tv, greșesc?

Herman
Junior entuziast
Dispare semnalul, se stinge LED-ul Huawey-ului CATV. Net-ul merge perfect, deci fibra în sine este în regulă.

teacher_
#StarMember
Oare nu ai in setari optiunea de oprire automata? Poti intra in setarile dispozitivului, sa vezi daca nu cumva ai ceva protectie pentru copii de exemplu, si sa fie activata oprirea la anumita ora...?

Herman
Junior entuziast
Scuzați-mă, dvs. vă sună ceasul dimineața o zi la 7, alta la 7 și jumătate. Mai rău, când sună, vă mirați? În fine, Huawei nu are astfel de timers. În concluzie, știe cineva de ce strică Orange serverul TV? Mai este cineva pe "fibră proprie" în această comunitate?

Razvan
#StarMember
Internetul merge, atunci se oprește stația care îți furnizează semnal tv, fie că sunt lucrări în zonă, fie rămâne fără curent din alte motive tehnice. Este de investigat acest lucru. Poate faci poze la ONT Huawei și le trimiți apoi pe mail către Departamentul tehnic sa investigheze acest lucru. Nu cred sa existe niciun timer, sunt alte cauze acolo, posibil independent de Orange.

Herman
Junior entuziast
Razvan, exact asta cred și eu. Mulțumesc! Întrebările sunt: 1. De ce nu știe nimic Orange? Chiar nu-și face management la echipamente? 2. Sunt singurul "fibră proprie" în această comunitate? Îi invidiez pe cei tributari Telekom. N-au Eurosport dar au 150 de alte programe!

Ascary
Campion certificat
Nu prea e in regula ce se intampla. Eu cand platesc ceva ma astept ca sa si primesc ceva pe masura. Asa ce facem,platim jumatate de abonament? Eu propun sa ii suni pe numarul 300 si sa depui o sesizare iar apoi verifici din cand in cand ce se intampla cu stadiul sesizarii

Vio73
#StarMember
Oricum ar fi, nu e în regulă. Trebuie să îi anunți în scris despre acest impediment. În rest, se vede bine la tv, ai toate canalele Discovery? Mulțumesc!

Razvan
#StarMember
Sa ne ții la curent cu rezolvarea problemei tale. Succes!

Gianni
Cunoscător certificat
S-ar putea ca în zona în care locuiești Orange să aibă lucrări de întreținere sau de prelungire a fibrei optice, de obicei fac întreruperile după ora 22 pentru a nu deranja abonații în timpul zilei. Cind este o intrerupere sau două se mai poate întîmpla dar 1săptămînă și cei de la tehnic să nu știe nimic mi se pare nefiresc. Probabil au avut ceva probleme tehnice și rezolvarea lor a durat mai mult decît a fost prevăzut. Succes.