anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] televizor incompatibil cu CI card

gabriel23ro
Junior entuziast

Buna seara,

Am TV LG 43UP75003LF - model a aparut in 2021, eu l-am cumparat la sfarsitul anului 2022. Cardul CI primit de la Orange nu este compatibil cu televizorul. Ce se poate face? am alte alternative? Ar fi absurd sa schimb televizorul ca sa se potriveasca cu CI card.

Multumesc 

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

De obicei, receiverul HD ei il ofera la telviziunea prin satelit. Ca sa afli detaliile, trebuie sa suni la 300 maine sau sa intri pe chatul din My Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Bine că s-a rezolvat!!!

Ți-am spus că trebuie să se rezolve!

Mă bucur că ai reușit!

Daca ai TV cu DVB-S2 Tuner ai automat si CI Slot pentru CI modul, Standard-ul pentru DVB-S2 Televizoare e 1.3 si mai nou 1.4, aceste tipuri de TV-uri sustin ORCE Cam Modul cu standard CI 1.3 cum e Orange, NU depinde de nici un nume de marca de televizor, listele facute de cei de la Orange cu aparate compatibile sau incompatibile poti sa le arunci la gunoi!!! Solutia cu.... ia un Receiver pentru a baga Modul-ul de la orange, nu are nici o logica!

La mine a durat 2 luni pana au reusit "specialistii" de la orange sa imi dea CAM module pentru TV-uri,.... nu le-au dat pentru ca nu erau pe lista de compatibilitate!!