Bună ziua! Sunt unul dintre clienții Orange care posedă și un abonament TV satelit, postul este montat în provincie la 134 km de Bucuresti. Pe data de 18.04.2021 s-a întrerupt semnalul, nu a fost furtuna, ninsoare, s-au alt eveniment extrem care să perturbe antena satelit. Am sunat la 300 și am cerut ajutorul, eu sunt în București, la locația respectivă locuiește tatăl meu, are 82 de ani. Echipa Orange cu nonșalanță susține că trebuie să-i sun de la locația respectivă.Le-am explicat că eu mai am și servici (ca să plătesc facturile ), la locatie este o persoană în etate care nu are abilitățile necesare ca să formeze cifrele din etapele grilă specifice. Am solicitat și Luni pe data de 19.04.2021, dar sunt întâmpinat de aceași rigiditate din partea Orange, nu vor să se deplaseze ca să remedieze defecțiunea (indiferent de situație poate anumite persoane au două mâini stângi nu reusesc să facă conexiuni). Eu am specificat că plătesc acest deranj numai să rezolve problema. Acuma este Joi 22.04.2021, dacă tot nu se rezolvăeu reziliez contractul cu Orange și voi merge mai departe am să sfatuiesc toate cunoștințele ca să renunțe la serviciile Orange, vă mulțumesc!