anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu am semnal la antena 1!!! Ce pot face?

Marius4409
Junior
Bună ziua! Nu am semnal la antena 1!!! Ce pot face?
9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator
@Marius4409@, bun venit în Comunitate! Ne dai, te rog, mai multe detalii? Ce-ți apare pe ecran? Alte canale funcționează?

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate!!! Doar cu Antena 1 ai probleme? Ai conexiunea pe cablu sau cu antenă parabolica?

Marius4409
Junior
Doar antena 1 nu merge ...celelalte posturi funcționează...prin fibră optică

delfinas
#StarMember
Celelalte posturi ale trustului Intact (Antena Stars, A3, Happy, Zu) sunt ok? Poate ca s-a schimbat frecventa/canalul pe care se transmite A1, ar fi buna o scanare manuala...

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă ai antenă satelit, poate e vorba de reglaje. În ultima vreme au fost vijelii, precipitații, etc! Trebuie repoziționată foarte fin antena! Dacă ești la cablu, trebuie făcută o rescanare, poate a fost ceva temporar sau anunțați cei de la Orange, la 300. Baftă!

FaraUnID
Campion certificat
Pe IPTV Telekom, in momentul de fata, unele posturi nu functioneaza nici la mine. Posibil sa aiba un deranj sau sa lucreze la platforma.

DanielaH
Moderator
@Marius4409@, am întrebat colegii și, într-adevăr, a fost un incident în acest sens, dar el a fost remediat. Ne spui, te rog, dacă problema încă persistă la tine?

Vio73
#StarMember
Dacă te referi la tv satelit, într-adevăr, nu mai era Antena 1, dar am rescanat programele acum și a apărut acest post! Intră în meniu-setări-căutare automată și apoi dai ok sau salvare! Baftă!

TheSpecialist
Maestru
Antena 1 este undeva la capătul benzii și de aceea pune probleme de multe ori, mai ales atunci când între router/ antena se interpun mai mulți conectori ai cablului ( de exemplu dacă ai o priza in perete unde vine semnalul TV și de acolo alt cablu care întra în tv) . Dacă ai conecta tv-ul cu un alt cablu direct din router și ai elimina astfel măcar una din mufe sau un splitter , o sa vezi ca va merge și postul antena 1, fără probleme. Fă o proba cu un cablu pus pe direct .