anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Eroare aplicatie rulare canale Orange Tv Go cu premium activ

mariussruben89
Explorator entuziast

Salutare,

As avea si eu o nelamurire,pana sa am oferta Orange Premium la aplicatie Orange TvGo ìmi mergesu mult mai multe canale pe aceasta aplicatie,acum aproape orice canal care incerc rularea lui,imi apare cod A001 Disfuntionalitate canal,sau nu ar fi inclus ìn grila desi ìnainte de activare Oferta Premium ìmi mergeau aceste canale cum sunt Protv,Acasa,Docubox si multe alte canale.

8 Răspunsuri 8

RafaHelper
#StarMember

Salut @mariussruben89

Daca ai mai multe numere pe cont verifica pe ce număr ai activat oferta si vezi sa coincidă cu contul Orange tv go. Poti reîncerca o delogare din aplicație si sa te loghezi din nou, e posibil ca aplicația sa nu vadă corect planul ales de tine. Daca nu se rezolva problema va trebui ca cineva de la tehnic sa verifice problema ta, caz in care este necesare sa trimiți un mesaj din secțiunea contact: https://www.orange.ro/contact/

Vio73
#StarMember

Salutare,

Pentru rezolvarea relativ rapidă a problemei, le poți scrie la adresa aplicatii@orange.com, unde le dai numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de email asociată contului și detaliile legate de nefuncționalitate.

Sper să reușești!

Succes!

DanielaH
Moderator

Marius, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

mariussruben89
Explorator entuziast

Bună,

Am trimis un email la colegii departamentului abilitat spre solutionarea problemei.

Încă nu am nici un răspuns, în privinta aceasta.

Ceea ce am observat  daca ma reconectez cu numar telefon care este activa oferta, nici măcar acele canale care merg pe aplicatia cu contul mariussruben89, nu mai sunt funcționale. 

Apare aceeasi problemă, cod A001, cu specicific că acest post nu corespunde grilei de programe incluse in pachet,deși după verificarea grilei de pe online sa vad ce canale sunt incluse in OrangePremium ar trebui sa fie incluse acestea la acest pachet.

Astept sa vedem ce va mai fi,pe mai departe.

Am primit un raspuns din partea lor, astept instalare serviciilor la adresa si restarteaza reseteaza ,adauga cumva ei in aplicatie numarul si o sa mearga tot ce ar trebui ca si canale.

Si acum itzi merg acele canale, ex. ProTv sau apare in continuare cu A001 ?? intreb pentru ca si eu am aceeasi problema si vreau sa vad daca s-a rezolvat sau nu... 

mariussruben89
Explorator entuziast

Salutare, acum tot ce este bifat de pe grila programe în oferta premium care sunt disponibile si pe OrangeTvGo sunt functionale.Am reinstalat aplicatia si reconectat si ok. a durat putin mai mult ,dar rezolvat. 

DanielaH
Moderator

@mariussruben89, mă bucur că s-a rezolvat și că este totul în regulă acum. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm.