anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Gianni
Cunoscător certificat
Cu timpul se vor mai modifica multe și calitatea va reveni ,trebuie doar să avem puțină răbdare și toate vor reveni la normal. Nimic nu durează o veșnicie; toate greșelile care s-au făcut se vor remedia incet dar sigur.

Ascary
Campion certificat
Datorita faptului ca grila DTH Orange ramane in continuare nemodificata, sa ne așteptăm oare la o migrare a abonatilor de la televiziunea prin fibra la cea prin satelit?

Vio73
#StarMember
Nu cred, pentru că e imposibil uneori. Poate vor fi ceva excepții doar. Eu de exemplu, la bloc, nici nu am vedere spre acel satelit și stau la etajul 1.

Anonim
Neaplicabil
Din această situație profită Digi. Eu încă nu am motiv să schimb provider-ul de TV, sunt la Digi cablu de mulți ani. Până nu-i cumpără definitiv pe cei de la Telekom, Orange va avea de suferit, sunt legați la mâini și nu pot face schimbări în grila de programe TV, așa se pare. Poate mă înșel...

Gianni
Cunoscător certificat
O migrare a abonaților va fi oarecum,cîți vor migra și în care parte se vor duce e greu de precizat .

Vio73
#StarMember
Nu știu câți vor migra, pentru că nici la Digi nu sunt aceste canale.

Anonim
Neaplicabil

Update:

https://gadget.ro/raspunsul-discovery-la-scrisoarea-deschisa-a-telekom/

Mi-a plăcut răspunsul celor de la Discovery! :)))

TheSpecialist
Maestru
Adică ce sa înțelegem de aici? Telekom a vrut sa includă posturile Discovery într-un pachet "pay-per-view" și ei au refuzat? Pe motiv ca nu e fair-play?

Neaplicabil
Salut, nu doar compania "Orange" nu mai detine aceste programe in grila de programe. Cei de la Eurosport/ Discovery au majorat abonarea canalului TV extrem de mult, iar companiile Orange/ Telekom/ Ups/ Vodafone sunt obligati sa majoreze abonamentele foarte mult si pentru a nu pierde clientii; mai bine nu accepta sa faca contractul respectiv. Trebuie sa asteptam pentru o remediere acestei probleme; exista posibilitatea sa va faceti abonamente la "Eurosport player cu 5 euro pe luna" exact cum este Netflix-ul sau HBO GO. Aici nu este vina COMPANIILOR ! Multi clienti se plang de problema aceasta !

Anonim
Neaplicabil
@Bogdanioio, Digi încă are canalele Discovery (inclusiv Eurosport 1 și 2). Ei de ce nu sunt afectați? Au plătit mai mult? Nu cred 🙂

Chris_t
Explorator
Și în același timp UPC are în teste Eurosport 4k. Se pregătesc sa ii dea drumul oficial zilele astea. Cred ca nici ei nu au plătit, așa-i?

Cristi_14
Junior
Eu incepand cu data de 8 ianuarie sunt deja pe UPC si aici am toate canalele posibile pe care le urmaresc constant: Fine Living, TLC, Travel Chanel, toate de la Discovery si Eurosporturile. Cine a zis ca pe UPC au marit abonamentele chiar nu stie ce vorbeste. Chiar au oferte foarte bune in aceasta perioada pentru cele 234 de canale pe care le au. Nu plecam de la Orange cu televiziunea daca nu abordau aceeasi metoda ca cei de la DIGI in 2016 cand au eliminat aceleasi canale. DE aceea nici nu am vrut sa ma mai reintorc la DIGI. Poate la anul iar se suceau si le eliminau din nou.

Gianni
Cunoscător certificat
Scoaterea unor canalelor e o problemă de marcheting, fiecare companie are propriile interese pentru a cîștiga cît mai mult. Cei cu abonamente sunt prinși în plasă și nu pot migra de la un operator la altul. Pe aceste chesti se bazează majoritatea operatorilor. Dacă lucrurile s-ar reglementa nu ar mai fi aceste diferente.

Vio73
#StarMember
Atâta timp cât sunt în Orange tv go, mergem așa înainte!

Catalin_P
Explorator
De la mine din Orange TV GO au iesit Discovery si AMC. Abia astept sa primesc un raspuns cu cat cred ei ca le datorez pentru reziliere sa pot depune sesizarea la ANPC. Azi la duc la UPC, abia astept sa scap de Orange asta.